ИН4С

ИН4С портал

Добричанин: Данас треба одржати минут ћутања јер је слобода говора у Црној Гори после дуже и тешке болести коначно умрла!

Владимир Добричанин

Посланик Уједињене Црне Горе Владимир Добричанин одлуку о забрани руских медија у Црној Гори сматра неприхватљивом.

,,Влада Црне Горе је забранила емитовање Руских медија! Значи сада можемо да слушамо све што је антируско и што је глобалистичко једноумље неке дубоке државе јер то је дозвољено али ако се неко дрзне да каже ИСТИНУ…ееее станите браћо и сестре…то је већ грубо кршење опште преузетих обавеза и неприхватљиво понашање које се коси са свим (не)моралним нормама које смо добили од наших “партнера” (ко год оно били). Шта беше оно демократија…ако има неко да нам то разјасни“, написао је он на свом Фејсбук профилу.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

13 thoughts on “Добричанин: Данас треба одржати минут ћутања јер је слобода говора у Црној Гори после дуже и тешке болести коначно умрла!

  1. Nijesu svi ozalosceni.Ima i onih kojima je to razlog za slavlje.NJima ce oni koji cute,u najmanju ruku,biti sumljivi.Za ove mladje generacije,imam poucnu pricu:
    Ustavom 1974 – te, republike su prakticno dobile status drzave.Odmah su se oglasili oni koji ce kasnije postati nacionalne vodje.Trazili su posebna prava koja su isla ka tome da republike postanu nacionalne drzave.Samo su Srbi cutali sve dok nije postalo jasno da pokojna Jugoslavija nece vaskrsnut.
    A onda;onda su bili optuzeni da su zlonamjerno „cutali i pushtali bradu“Bash tako je glasila optuzba;prvo kao sarkazam a kasnije preformulisana u pravu optuzbu za raspad Jugoslavije.Cinjenica da je u tom vremenu Tudjman izrastao u nacionalnog lidera josh dok je Slobo bio Titov pionir – nije nikoga interesovala.

  2. Vrijeme je da narod reaguje …Od konstatacija stanja nema koristi…Kuvaju nas kao zabe na tihoj vatri i kako vrijeme prolazi sve je teze reagovati…Svi cekaju da neko drugi reaguje i poturi ledja,ali toga nema vise…nece niko za drugoga ni da radi,a kamo li da ratuje….

    24
    2
  3. Тако је то када берлин командује Подгорици што треба чинити. Испада да у ЦГ има подоста политичара,школованих на запад уз подршку сороша. Они се тиме и хвале.

    33
  4. Nema tu iznenadjenja nikakvog.To je najveci izraz demokratije na evropski nacin.Za ocekivati je da Ruskim drzavljanima bude zabranjeno da udisu „Crnogorski vazduh“i na kraju da ih sve protjeraju iz Crne Gore.Eto na sta spade poslusna,NE samostalna proevropska gradjanska uplasena kukavicka,nekada velika i junacka Crna Gora.Samo napred braco ali pazite jos malo i udaricete u betonski zid koji ce vas rastresti i mozda resetovati.

    46
    1. Како се слобода говора може забранити били где и били кад???
      То што смо кукавице да кажемо шта мислимо правдамо некаквим забранама. Једина забрана је у нашој, појединачној, глави. Лични кукавичлук.

      24
      5
      1. Generalno u pravu si ALI, Može tako što staviš pod kontrolu sve medije putem novca koji si lopužanjem i švercom stekao pa preko njih pustap samo laži. Pročitaj pripovijetku kada je laž ukrala istini odijelo. Pozdrav

  5. То је та њихова демократија и слобода говора, то су њима људска права и право на слободан приступ информацијама! Биједни лицемјери, лажови и преваранти. НЕ у сатанистичку ЕУ.

    47
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *