ИН4С

ИН4С портал

Вучић: Србије нема ни у једној пресуди о Сребреници, они који су у рату би да оптуже Србију која не жели да ратује

1 min read

Александар Вучић

Предсједник Србије Александар Вучић обраћа се медијима након што је одликовао жандарма Милоша Јевремовића.

Вучић је истакао да је недеља пред нама изузетно важна.

– Путујем у Лондон, по први пут ћу имати билатералу са новим холандским премијером, са француским предсједником. Очекујем још важних састанака ове недеље, али још не могу да вам потврдим. За најкасније 10-ак дана очекујем почетак производње у Крагујевцу, што је велика вијест за сваког грађанина. Припремамо се за Европску политичку заједницу. Много великих и важних вијести“, казао је предсједник Србије.

О кампањи из Сарајева

„Очекивана кампања, све о чему сам говорио, што сам описао и написао. Могли сте да видите истинитост сваке тврдње два сата након моје конференције. Неће се то промијенити. Немам проблем са тим да будем громобран за све врсте удара на нашу земљу. Иначе, Србије нема ни у једној пресуди у геноциду у Сребреници. Ви сте поменули извесног господина Богдановића. Требало би да коментаришем једног ноторног наркомана. Сјећате се када сам био у Лондону, довели ми Сандуловића у публику, који каже како је прогоним највећег српског опозиционара. Тако вам стране службе раде, нађу најгори олош. Уцјењују, ви ћете да говорите то и то. Важно је да говорите против Вучића. Не желимо да ратујемо. Нећу да се правдам због једне нормалне ствари. Они који су у рату би да оптуже Србију која не би да ратује“, каже Вучић.

О изјавама Ђиласа о литијуму

– Ваш први на листи баш у граду гдје треба да се догоди, баш у Лозници, продао земљиште. Мислим да је ово велика прилика за Србију. Ми хоћемо да обезбиједимо велики раст за Србију, за Лозницу. Као што су нам и данас људи захвални за Београд на води и друге пројекте. Покушаћемо да направимо најбоље могуће ствари, али што је за мене најважније да обезбиједимо животну средину. Ми вјерујемо да рудник не би угрозио ништа и никога, али хоћемо да да добијемо гаранције да животна средина и екологија буду сачувани. Двије, три, четири године до отварања рудника сваког дана да провјеравате. Хоћемо са сачувамо Србију, али и да направимо огроман помак – наводи предсједник Србије.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

26 thoughts on “Вучић: Србије нема ни у једној пресуди о Сребреници, они који су у рату би да оптуже Србију која не жели да ратује

  1. Vučićeva borba za istinu o srpskom narodu smeta onima koji žele da falsifikuju istoriju i predstave Srbiju kao genocidnu državu. Lažne optužbe su neosnovane i nepravedne.

    75
    1
  2. Srbija se ponaša ozbiljno i odgovorno, štiteći Republiku Srpsku kao tekovinu mira. Naša zemlja je posvećena stabilnosti i miru, za razliku od onih koji žele nove sukobe.

    64
    1
  3. Kod Đilasovaca je licemerstvo jedan od uslova za pristup koaliciji.
    Uz to kandidat mora da bude spreman da dobro laže, umešno krade…
    Sve u svemu, zaista ne čudi da se neki od njih na ovaj način odnose prema svojoj zemlji i pitanju iskopavanja litijuma.

    49
    1
  4. Некако увек на Србију нападају они који су српски народ, у главном цивиле, клали и мучили када год су за то имали прилику.
    Само што данас, за разлику од житог доба, ломе своје отровне зубе на одличности и храбрости нашег председника.

    111
    1
  5. На Србију данас, као и некад, кидишу разни усташки зликовци, балистчки кољачи и ханџар изроди који би да своје крваве руке сперу и чистом српском избору.
    Срећа је српског народа што данас коначно имамо председника Вучића који са таквима не прави компромисе и који се бори за истину.

    159
    0
  6. Opozicija u Srbiji je uvek bila licemerna. Vučić na 100 frontova, bori se za investicije, ali i mir i stabilnost, a opozicija bi samo klipove u točkove, jer su odavno prodali veru za večeru strancima.

    234
    1
  7. Šta očekivati od ovih iz BiH i Hrvatske koji negiraju genocid u Jasenovcu koji po surovosti predstavlja najveću mrlju u istoriji čovečanstva.

    243
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *