ИН4С

ИН4С портал

Пешић видео Србију без Богдановића – више од пораза брине повреда Маринковића

Кошаркаши Србије играли су против Аустралије у Абу Дабију у оквиру припрема за Олимпијске игре. Играчи које предводи Светислав Пешић поражени су од Кенгура са 84:73.

На овој утакмици није играо Богдан Богдановић, а није било ни Огњена Добрића. Пешић се потрудио да пружи шансу бројним играчима како би знао са чиме располаже пред Олимпијске игре.

Филип Петрушев је са 17 поена био најефикаснији, Никола Јокић је имао 14 поена и 14 скокова, док су по 12 имали Алекса Аврамовић и Никола Милутинов, а седам поена убацио је Вања Маринковић и шест поена уз осам асистенција било је дело Василија Мицића. У редовима Аустралије, 28 поена је имао Пети Милс, 15 поена, седам скокова и четири асистенције Данте Егзум, 13 је имао Џош Гиди, а осам Дајсон Денијелс.

Брине и повреда Вање Маринковића који је у једном моменту другог полувремена морао да добије помоћ од доктора репрезентације.

У последњем минуту утакмице дошло је до кошкања између Гудурића и Гидија, али није било ништа озбиљно.

Може се рећи да је Пешић добро промешао карте, дао минутажу играчима који неће играти превише у Француској, можда неће ни отићи тамо, тако да овакав резултат не треба толико да брине навијаче Орлова.

Србија ће у среду у 18 часова играти против селекције Сједињених Држава, а последње провере пред Олимпијске игре имаће у дуелима са Јапаном (21. јул) и са Грчком дан касније у „Београдској арени“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *