ИН4С

ИН4С портал

Фудбалска Црна Гора поново упозорава на мутне радње у фудбалу

1 min read

Фото: Profimedia

Фудбалска Црна Гора жели да упозори на циркус који спроводи ФСЦГ у режији генијалног и крпица око њега.

Њихово саопштење преносимо интегрално:

„Наиме, све због “развоја” фудбала у Црној Гори који је на дну европског фудбала! Наиме, како дознајемо, региструју се клубови фудбала у регијама и футсал клубови као да смо велесила, а у суштини само због инжињеринга гласачког! Фудбалска Црна Гора жели да упозори на циркус који спроводи ФСЦГ у режији генијалног и крпица око њега. Наиме, све због “развоја” фудбала у Црној Гори који је на дну европског фудбала! Наиме, како дознајемо, региструју се клубови фудбала у регијама и футсал клубови као да смо велесила, а у суштини само због инжињеринга гласачког“.

„Како чујемо, Средња регија ће имати 20 клубова, а пет више него прошле сезоне у којој је пар клубова имало мање играча него по прописима! Није нам јасно одакле толико фудбалера! У ствари, све је јасно пошто је у Средњој регији актуелни предсједник добио једну трећину гласова делегата, тај број мора да се повећа, па како другачије без нових клубова, тако је и на југу и сјеверу, као и футсалу у којем се појављује и Друга лига (поздрав да је то нормално), а прошле сезоне је пар клубова постојало само ради гласања (било је много пута по 15-20 гол разлике у корист противника) и ради дизања руку у корист кандидата Фудбалског савеза! Позивамо (али изгледа узалуд) надлежне да обрате пажњу шта се ради у Фудбалском савезу и какав циркус се спроводи, све у циљу спасења актуелног руководства! Не желе ВАР да уведу у систем такмичења, а клубови се региструју  као печурке после кише, регуларност никаква, али је битно гласање“.

„Фудбалска Црна Гора поново упозорава на мутне радње у нашем фудбалу и стално ће упозоравати, све док се актуелно руководство не повуче или смијени! Овим путем Фудбалска Црна Гора жели да изрази наду да наш фудбал може добрим рјешењима и поштеним радом, добром организацијом да стане на ноге! Очекивати нешто тако са овим руководством нелегалног савеза је немогуће“.

Фудбалска Црна Гора позива све љубитеље фудбала, све навијаче “Будућности”, “Дечића” и “Морнара” да у што већем броју дођу на реванш утакмице наших представника у УЕФА такмичењима и подржимо их с надом у даљи пролаз.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *