ИН4С

ИН4С портал

Група грађана „БУ2“ подржава апел: Не желе наступ Десингерице у свом граду

Будва, Фото: Општина Будва

Група грађана БУ2 у потпуности је сагласна са апелом потпресједнице Општине Будва Јасне Докић а све у циљу постављања јасног критеријума када су у питању догађаји који се одржавају у нашем граду.

– Ми, али и нама сличне организације са територије Општине Будва које су уписане у регистру Министарству јавне управе у наредном периоду од стране званичне администрације тражићемо да се постави јасан критеријум када је у питању финансијска подршка како само општине тако и локалних предузећа која путем донација подржавају разне НВО организације упитне регистрације а самим тим и правног легитимитета чија су културна дешавања у неким случајевима упитне садржине јер у предходном периоду многе квалитетне НВО организације чији рад је и те како препознат нарочито у пољу традиције, историје и књижевности су биле одбијене када би тражиле подршку од наведених институција – наводи се у саопштењу предсједнице НВО „Група грађана БУ2“ Милице Митровић.

Додаје да НВО „Група грађана БУ2“ апелује на родитеље и младе људе, да сви заједно обратимо пажњу шта се данас пропагира младим људима, на какве концерте иду и какав садржај им се пласира на интернету.

– На свима нама је да урадимо колико можемо и да се сви заједно супротставимо оваквим пошастима модерног друштва. Наша дужност је да пратимо које се то вриједности пласирају нашој деци, омладини и суграђанима – закључује се у саопштењу предсједнице НВО „Група грађана БУ2“ Милице Митровић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Група грађана „БУ2“ подржава апел: Не желе наступ Десингерице у свом граду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *