ИН4С

ИН4С портал

УЖАС! Немањи Мајдову забрањују да се крсти при уласку на борилиште!

Немања Мајдов

Прослављени српски џудиста Немања Мајдов синоћ је објавио на свом Инстаграм профилу допис Свјетске џудо федерације у коме му се спочитава што је приликом уласка на борилиште током Олимпијски игара, у мечу против грчког репрезентативца Теодореса Целидиса, показао „вјерски знак“, тј. прекрстио се.

У допису истичу да су га већ два пута опомињали због истог разлога, и то 2018. и 2022. године, те да је повриједио етички кодекс организације.

Допис Мајдову

На крају, упутили су му и отворену пријетњу, тј. да ће бити дисциплински процесуиран.

Подсјетимо, након скарадне церемоније отварања Олимпијаде, и извргавања руглу Тајне вечере, те очигледне крађе коју је претрпио наш џудиста, ово је врхунац безобразлука и атака на вјерске слободе спортиста.

Међутим, већ у следећој објави на Инстаграму, Немања је имао јасну поруку за све!

 

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “УЖАС! Немањи Мајдову забрањују да се крсти при уласку на борилиште!

  1. Kako su satanisti krenuli na konačni obračun sa Pravoslavljem! Šteta što mučenici ne znaju da su taj rat unaprijed izgubili! Slava Bogu!!!

    22
    1. Ne halucinirajte, nema tu nikakvog satanizma ni hrišćanstva.Pravila dzudo federacije (i mnogih drugih sportskih federacija) zabranjuju sportistima propagiranje verske pripadnosti na sportskim nastupima, sve jedno koje.Majdov je to znao kad se opredelio za judo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *