ИН4С

ИН4С портал

У вишедеценијском мраку били смо “ми или они”, а они су имали државу и мафију

1 min read

Бивши директор полиције и његова спорадична признања озбиљних кривичних дјела још један су траг старог ДПС режима којег се полако ослобађамо, поручио је посланик Социјалистичке народне партије у Парламенту Богдан Божовић.

Стојановић је, како каже, свједок једне бескрупулозне ере, владавине режима у којем је мафија ушла у све кључне институције државе. Када постоји спрега државе и криминалних структура јасно је зашто је директор полиције био под притиском и, по сопственом скандалозном признању, није спријечио убиства за која су имали информације.
А и како ће кад је сарадња била на високом нивоу. Директори полиције били су дио криминалних група, прва дама судства и специјални тужиоци осумњичени за стварање криминалне организације, злоупотребу службеног положаја, осумњичени да су припадали клановим. Хапшење њихових синова говори о слободи коју су имали у том “породичном бизнису”.

Штета по државну касу не мјери се тим једним камионом цигарета, јер ко зна колико је ту камиона “прошло”, већ милионима склоњеним ко зна гдје. Да је ово Монако, па много је. Требаће нам деценије да разбијемо ту хоботницу ”, поручује Божовић.

Овај народ је, додаје, жељан правде. Мали су капацитети ЗИКС-а за сва њихова злодјела.

“У том вишедеценијском мраку били смо ми или они. А они су имали државу и мафију. Зато данас не могу разумјети да било који млад човјек може дати глас ДПС-у или њиховим партијама сателитима. Насупрот њих стојимо ми. Сигурност, стабилност, доследност. У нашој вишедеценијској борби против криминала и корупције”, поручио је Божовић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *