ИН4С

ИН4С портал

Петковић: Нема већег очајника од Куртија чији специјалци пуцају на српску децу

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас поводом изјаве премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да су мере за помоћ Србима на АП КиМ донете из очаја и да не доприносе миру, да од Куртија нема већег очајника и да га боли то што народ верује свом једином председнику Александру Вучићу.

„Нема већег очајника од Куртија чији специјалци пуцају на српску децу, који иде дугим цевима на голоруки народ и који терорише Србе да докаже да је силан. Боли Куртија што ни пас неће да му приђе на северу КиМ и што народ верује свом једином председнику Вучићу!“, написао је Петковић на друштвеној мрежи Икс.

Курти је, раније, изјавио да су мере за помоћ Србима на Косову које је саопштио председник Вучић „донете из очаја“, да су, како тврди, ирационалне и да не доприносе миру, пренела је Коха.

Према Куртијевим речима, прво мора да се говори о три услова које је он поставио, наводећи предају Милана Радојичића властима у Приштини, потписивање споразума и повлачење писма некадашње премијерке Србије Ане Брнабић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *