ИН4С

ИН4С портал

Историјско брукање – Бајерн са девет голова у мрежи испратио Динамо Загреб!

1 min read

Гети

Почетак нове сезоне Лиге шампиона, и то у новом формату, јер се игра лига, а не по групама, обележило је страдање Динамо Загреба на Алијанц арени. Бајерн Минхен је растурио „модре“ – 9:2. Фудбал је готово попримио облик ватерпола, бар када је број голова у питању… А могло је да буде и горе, да Немцима нису поништени голови. Срећом, оправдано…

Вратила нам се добра, стара Лига шамиона. Најбољи фудбал који Европа и свет могу да виде.

И, шта смо видели? Видели смо историјско брукање загребачког Динама који се у Минхену провео ко бос по трњу! Чак девет голова у мрежи несрећног Невистића, који није био најгоре оцењени играч гостујућег тима на Алијанц арени.
Просто је невероватно шта је Динамо себи дозволио да прими чак девет голова, од којих три за прво полувреме, уз два поништена након аистенције ВАР технологије.

Бајерн је с друге стране подсетио на своје најбоље дане. И након што је минулог викенда бројао до шест против Холштејн Кила (6:1), сада је упропастио, уништио Динамо Загреб – 9:2. Натерао је „модре“ да помодре и да им образи бриде од бруке и срамоте коју су приредили себи и навијачима.

Када су остали резултати у питању, Милан је с центра повео против Ливерпула у дербију кола, али су „редси“ на крилима штопера Конатеа и Ван Дајка до одласка на одмор успели да преокрену, да би коначних 3:1 поставио Мађар Доминик Собослај.
Актуелни шампион Лиге шампиона Реал Мадрид се мучио против Штутгарта, али је на крају „сломио“ отпор Шваба.
Славила је чета Карла Анчелотија идентичним резултатом као Ливерпул – 3:1, а стрелци су били Мбапе, Ридигер и суперталентовани Бразилац Ендрик у 96. минуту. Утешни гол за Немце постигао је Ундав у 68. минуту.

Спортинг је рутински славио против Лила резултатом 2:0, док су у прва два меча дана Јувентус и Астон Вила савладали ПСВ (3:1), односно Јанг Бојс (3:0).

На табели Лиге шампиона после некомплетног првог кола, Бајерн Минхен је засео на чело због импресивне гол-разлике 9:2, прате га Астон Вила и Ливерпул, а по три бода имају и Јувентус, Реал Мадрид и Спортинг.

Извор: Спутњик

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Историјско брукање – Бајерн са девет голова у мрежи испратио Динамо Загреб!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *