ИН4С

ИН4С портал

ДПС третира грађане као ментално заостале: Обећавају све оно што за 30 година нијесу успјели да остваре!

1 min read

Др Нермин Абдић

У склопу кампање за предстојеће локалне изборе у Главном граду, одржана је трибина на којој је говорио предсједник ДПС-а Данијел Живковић и носилац листе „И ријечју и дјелом!“, др Нермин Абдић.

Пред великим бројем окупљених грађана Старог аеродрома и Коника, предсједник Живковић саопштио је да предстојећи избори у Подгорици надилазе значај локалних избора.

“Зато ћемо 29. септембра послати поруку да овако више не може. Трули компромиси, трка за заузимање фотеља, довели су нас до најгломазније владе, која не ради у корист ове државе и њених грађана, владе коју не интересује да рјешава проблеме већ их ствара, а онда бјежи од одговорности”, указао је Живковић.

Током говора предсједник ДПС-а подсјетио је на недавну ситуацију поводом појаве Q грознице и односа који је актуелна власт показала према овом проблему.

“Имамо заразу која се неконтролисано шири државом и уништава здравље људи и животиња, имамо небезбједну храну, имамо шарлатане на власти који се као на берзи, поигравају се будућношћу наших грађана. Имамо здравствени систем који када се разболите схватите да не функционише, имамо сектор безбједности који је данас разорен и служи интересима других држава, имамо дивљајућу инфлацију и Владу која је довела до слома јавних финансија.”

Према његовим ријечима да би изасли из овакве ситуације најприје морамо да уредимо Подгорицу, да средимо главни град, и отклонимо овај хаос који су за годину дана своје власти успјели да направе, па онда из Подгорице да се боримо за Црну Гору.

“Нова генерација у нашој партији је поставила као свој циљ да Црну Гору извуче из понора у коју ју је увела ова власт која је уништила све чега се дотакла. Грађани 29. септембра треба да знају да је глас за Демократску партију социјалиста најмудрији избор јер смо у нашем досадашњем дјеловању доказали да никад не стављамо партијски испред државног интереса.

Искуство нас је 2020. године опоменуло како су лако грађански гласови отишли на погрешну страну. Знамо како се често у нашој савременој политичкој историји борба за фотеље правдала неким вишим интересима, и стварале се непринципијелне коалиције које су као биле против ДПС, али су заправо биле против Црне Горе. Не говорим вам о својим импресијама, већ о историјским чињеницама, зато будите мудри овог 29. септембра, не дајте се преварити и своје повјерење дајте Демократској партији социјалиста”, закључио је Живковић.

Носилац листе “И ријечју и дјелом!”, др Нермин Абдић казао је да је ће нова градска управа, након 29. септембра, стати на крај хаосу у Подгорици, те да ће Подгорицом поново управљати одговорни и компетентни људи. Он је обећао да ће град поново наставити путем интензивног развоја, те да Подгоричанке и Подгоричани никада више неће морати са стидом да гледају препуне контејнере, раскопане саобраћајнице и саобраћајни хаос у свом граду.

Демократска партија социјалиста, казао је Абдић, доказала је да има конкретну визију развоја Подгорице и ефикасне, одрживе начине да ту визију оствари за сваки дио града. С тим у вези, подсјетио је он, завршићемо израдњу Булевара Вељка Влаховића на Старом аеродрому. Изградњом подвожњака као наставка Булевара Саве Ковачевића повезаће се дио града око ТЦ Гинташ са Змај Јовином улицом на Старом аеродрому. Осим тога, радиће се и на проширењу капацитета паркинга у овом дијелу града кроз изградњу надземне гараже.

Извор: Српска 24

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “ДПС третира грађане као ментално заостале: Обећавају све оно што за 30 година нијесу успјели да остваре!

  1. Sta imaju oni sta da obecavaju..Da na pruze.Jedino zele da se vrate da oglodaju i ono malo sto su ostavili iza njnog pustosa..Jedino ako su zakopali vrecama pare ispod nicije kuce..Pa da sagrade jos ..Takozvanih nicijih kuca.hahaha..Jedino da se postave da cuvaju kukuruz.A boga mi ni tamo zrna nebi ostalo ..Niti bi smo gledali kukuruznog brasna.hahahaha.

  2. Ne branim DPS, da je po meni oni bi bili zabranjeni kao OGK ali ne vidim nekakav boljitak od kako „oslobodioci“ uzjahaše.
    Samo goli interes i bitka za pozicije.

    1
    1
  3. „Q GROZNICA“?
    TI KAO DOKTOR LUPETAS OVAKVE GENDASKE LUDOSTI?
    POKAZI IZOLOVANU „BAKTERIJU“ I DOKAZI NJENO POREKLO !
    PCR TEST DRAGI TZV. DOKTORE NEMA NIKAKVE VEZE SA BAKTERIJSKIM I VIRUSNIM INFEKCIJAMA
    JER NAUCNIK KOJI JE IZUMEO PCR TEST JE TO DAVNO ODGOVORIO SVIMA VAMA AGENDASIMA BELOSVETSKIM.
    PSR TEST JE ISKLJUCIVO ZA GENETSKO ISTRAZIVACKI RAD NAMENJEN !!!
    PRESTANITE DA MANIPULISETE SA OVIM POSTENIM I UMNIM NARODOM.
    GRADITE PSIHIJATRIJSKE KLINIKE? E NECETE NAS SLUDJIVATI VISE I NASU DECU CINITI NARKOMANIMA, KOCKARIMA I MENTALNIM BOLESNICIMA !!!
    SRBSKA OMLADINO NA IZBORE I SVI BRATSKI BRAT DO BRATA VASKRSLA JE SRBSKA SPARTA !!!

    OVE LOPOVCINE MORAJU POCI U SPUZ ZA VIJEK I VIJEKOVA !!!

    AMIN!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *