ИН4С

ИН4С портал

Ухапшен осумњичени због покушаја убиства, дроге и оружја

1 min read

Фото: УП

Подгоричка полиција ухапсила је Е.О. осумњиченог за неовлашћену производњу, држање и стављање у промет опојних дрога, као и убиство у покушају.

– Службеници подгоричке полиције лишили су слободе Е.О. (28) за којим је била расписана национална потјерница од стране Вишег суда у Подгорици због кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, те је он приведен Вишем суду у Подгорици на даљу надлежност- наводе из полиције.

Осумњиченог су полицијски службеници потраживали и због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја које је извршио у фебруару 2024. године.

– На начин што је употријебио ватрено оружје у односу на једно лице, којом су приликом настала физичка оштећења на неколико паркираних возила у близини. Приведен је и Вишем државном тужилаштву у Подгорици на саслушање- речено је из полиције.

Подсјећања ради, полицијски службеници Одјељења безбједности Подгорица лоцирали су 9. фебруара М.М. (38) за којег се сумња да је учествовао у догађају у ноћи између 5. и 6. фебруара када је дошло до употребе ватреног оружја на Тргу војводе Бећир-бега Османагића.

Они су током акције претресли стан и друге просторије, које осумњичени М.М. користи, наведено је раније из Управе полиције.

– Тужилац који је обавијештен о догађају наложио је да се М.М. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају – саопштено је тада из полиције.

Због учешћа у овом догађају кривичне пријаве су поднијете и против Е.О. и И.Т.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *