ИН4С

ИН4С портал

“За будућност Подгорице – град свих нас”: Подгоричани треба да се питају за развој Подгорице, селективности и подјелама је дошао крај

1 min read

Представници коалиције “За будућност Подгорице – град свих нас” посјетили су насеље Забјелао и Зеленика и разговарали су са мјештанима о плану за побољшање ових дијелова града.

Радош Зечевић, директора “Путева” и кандидат за одборника коалиције “За будућност Подгорице”, осврнуо се на градски превоз у Подгорици, који је деценијама био последња рупа на свиралу за бивши режим, а који је за само годину дана значајно унапријеђен.

“Сада на мјесечном нивоу аутобусе користи око 350.000 грађана. У односу на 30.000 људи који су се возили аутобусима за вријеме власти ДПС-а, сада је тај број десет пута већи”, закључио је Зечевић и додао: “ Чврсто стојимо иза обећања да ће, уз домаћинско вођење и увећан буџет у односу на овогодишњи, за четири године предузеће „Путеви“ довести асфалт до сваке куће у Подгорици. То је наша визија, коју ћемо остварити”, рекао је Зечевић.

Андрија Бабовић, кандидата за одборника коалиције „За будућност Подгорице“, подсјетио је грађане на то како је ДПС неозбиљно водио главни град и дијелио људе на подобне и неподобне тако што се у комуналну инфраструктуру улагало селективно и што су улице поправљане када и коме је одговарало да буду поправљене.

“Ја сам се те селективности бившег неодговорног режима нагледао. Неке градске зоне, насеља и улице добијале сву комуналну инфраструктуру, док остале нису ништа. Партијска књижица и партијска припадност су одређивале хоћете ли добити прикључак на канализацију, односно да ли ће до ваше куће доћи асфалт. Ми смо то зауставили! Подгорица мора да буде град свих нас, град у коме нико није заборављен, град у коме се не асфалтира само за вријеме изборне кампање” , истакао је Бабовић.

Богдан Божовић, кандидат за одборника коалиције “За будућност Подгорице – град свих нас” , на то је додао:

“За нас су људи на првом мјесту. Доказали смо да знамо како се води, доказали смо да имамо план како да грађани Подгорице живе боље. Сигуран сам да ћемо након 29. септембра наставити да још јаче радимо на рјешавању проблема свих грађана Подгорице”, рекао је Божовић.

Представници коалиције “За будућност Подгорице – град свих нас” и мјештани ових насеља су се сложили да је изузетно неодговорно и похлепно да се зарад неколико фотеља више заустави развој и стабилност Подгорице и угрози будућност њених грађана.

„Наша коалиција је једини поуздани актер који гарантује напредак и стабилност Подгорице. Ми за разлику од других никада због личног интереса нисмо доводили у питање развој Црне Горе и главног града. Али, баш због тога, ми ћемо, за разлику од тих других, наставити да будемо стожер локалне власти у Подгорици након 29. септембра и замајац њеног развоја. Неће бити сарадње са бившим режимом и неће бити сарадње са онима који су спремни да због фотеље више ставе на коцку будућност Подгорице. Ми смо одлучни да од Подгорице направимо модеран град у коме се грађани питају и одлучују“, закључили су из коалиције “За будућност Подгорице – град свих нас”.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *