ИН4С

ИН4С портал

Колашин: Двије пријаве због насиља у породици, одређен притвор

КОЛАШИН/ ФОТО: МИЛОВАН НОВОВИЋ

Основно државно тужилаштво у Колашину формирало је данас два предмета због кривичног дјела насиље у породици или у породичној заједници.

Кривичне пријаве поднијете су против Г.Б. и М.Н. Они су лишени слободе и одређено им је задржавање до 72 сата.

„Из кривичне пријаве и прилога произилази да је осумњичени Г.Б. према члану своје породице, бивше емотивне партнерке – оштећене Ш.А. поступао на начин којим се вријеђа људско достојанство, на начин што је препријечио возило којим је управљао, испред возила у којем је била оштећена са Б.Н., изашао из свог возила, пришао возилу и кроз отворен прозор пљунуо у лице оштећену. Након саслушања државни тужилац осумњиченом одредио задржавње у трајању до 72 часа од часа лишења слободе “, наводи се у саопштењу ОДТ Колашина, преноси РТЦГ.

Предмет је формиран и против осумњиченог М.Н.

„Из кривичне пријаве и прилога произилази да је осумњичени лако тјелесно повриједио члана породице, емотивну партнерку Ј.М., те угрозио њену сигурност на начин што је оштећену ударио мобилним телефоном у предјелу главе, након чега је почупао за косу,а потом је отвореном шаком ударао у предјелу главе и тијела, након чега јој је рекао да иде за Подгорицу, те јој испред угоститељског објекта упутио пријетњу да ће убити њу и њену породицу. Након саслушања државни тужилац је осумњиченом одредио задржавање у трајању до 72 часа од часа лишења слободе“, закључује се у саопштењу ОДТ Колашин.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *