ИН4С

ИН4С портал

Мандић честитао Међународни дан мира: Апелујемо на престанак конфликта

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић честитао је Међународни дан мира свим грађанима Црне Горе.

– Данас, када обиљежавамо Међународни дан мира, са дубоким осјећањем одговорности и свијести о значају мира, упућујем вам искрене честитке у име Скупштине Црне Горе и у своје лично име. У времену када ратне стихије поново букте у многим крајевима свијета, дужни смо да останемо вјерни политици помирења, стабилности и просперитета, јер она истински нема алтернативу – навео је у честитци предсједник Мандић.

Он је додао да је мир темељ сваког напретка, а да је очување стабилности у региону наш приоритет. Истиче да је само кроз дијалог и разумијевање могуће градити бољу будућност за све наше грађане и комплетно наше друштво.

– Позивам све да се заједно помолимо за мир у свијету, да апелујемо на престанак конфликта и да се окренемо вриједностима толеранције, поштовања и сарадње. Само уједињени можемо превазићи изазове који су пред нама и изградити земљу гдје мир и благостање нису само идеал, већ реалност за све. Са вјером у боље сутра, још једном желим вам срећан Међународни дан мира!“ – закључио је предсједник Мандић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *