ИН4С

ИН4С портал

Вандалски чин у Хумској, полиција обавила увиђај – угрожен 174. вечити дерби

1 min read

Непознате особе упале су у току ноћи између суботе и недеље на терен стадиона ФК Партизан и оштетиле травнату подлогу. Полиција је обавила увиђај и до краја дана биће познато да ли ће 174. вечити који је заказан за понедељак од 19 часова бити одигран.
Наиме, на конференцији за медије Александра Станојевића, његово излагање на кратко је прекинула портпаролка Биљана Обрадовић, која је уместо Станојевића одговорила на питање да прокоментарише вандалски чин на ЈНА, преноси Спутњик.

„То није питање за Станојевића. Увиђај је у току све информације ћете добити до краја дана. Обавестићемо вас о свему“, рекла је Обрадовићева.
И даље није познато чиме је уништен део травнате подлоге Партизановог стадиона и какве су последице, односно да ли ће лопта без проблема моћи да се котрља када на терен буду изашли фудбалери Партизана и Црвене звезде.
Подсетимо, група, за сада неидентификованих лица направила је рупе по терену и велико је питање да ли штета може да буде санирана до понедељка за када је заказан 174. вечити дерби.
Када је фудбал у питању, тренер црно-белих Александар Станојевић причао је о бројним темама, али је акценат ставио на суђење и арбитра Новака Симовића, који ће делити правду.
„Чувено оно немам шта да коментаришемо. Шта да кажем, имали смо негативно искуство са судијом из Ловћенца. Надамо се да није потребно да за овакву утакмицу причамо о судијама. Сећам се последњих неких дербија, који су били страшни, прибојавао сам се да не буде исти судија, пошто дуго није судио дерби. Овај судија из Ловћенца је интернационалац, имао сам позитивна и негативна искуства. Мислим да никоме није од користи да не суди добро, поготово што сада нисмо кнккурентни“, рекао је Александар Станојевић на конференцији за медије.
Осврнуо се наравно и на саму утакмицу, за коју још није познато да ли ће бити одиграна због хулиганског чина.
Максимално смо фокусирани, уз све проблеме које имамо. Играчи су изгледали добро и улазимо у утакмицу потпуно спремни. С обзиром да смо доста утакмица играли на њиховом стадиону. Дерби… То никада не знате. Увек мислите да је оваква или онаква ситуација. Једноставно, бићу максимално концентрисан. Упутићу играче на све ситуације које могу да их чекају на овом дербију. У овом тренутку није потребна додатна мотивација. Мој задатак је да поделим задатак. Имам довољно утакмица, да приступим мечу као и сваком до сада. Доста сам већ прошао, не знате шта можете очекивати, зависи како дерби иде. Неће бити великих изненађења, не можемо да изненадимо јер овде сви прате све“, рекао је Станојевић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *