ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић: Имали смо договор да се Подгорица развија и гради, али је бивши корумпирани режим, свјесно зауставио напредак нашег града

1 min read

Милан Кнежевић

Предсједник Демократске народне партије, Милан Кнежевић је са кандидатима за одборнике коалиције „За будућност Подгорице – град свих нас“ посјетио мјештане Љешанске нахије, села Бриђе, и у домаћинској атмосфери поразговарао о стању у том дијелу града.

Кнежевић је на самом почетку истакао да је кућа Богдана Брновића увијек била мјесто сусрета и разговора, где су се у одсутним треунуцимна за наш народ окупљали Љешњани.

”Љешанска нахија је територијално мала, али се познаје по великим људима. Ти људи су увијек били темељ Подгорице, и то нисмо и нећемо заборавити. Ови људи знају да је коалиција „За будућност Подгорице“ гарант сигурности и напретка нашег града. Ови људи, као и сви грађани Подгорице, су свједоци сјајних резултата које је ова коалиција постигла током годину и по дана колико је била дио власти” – поручио је Кнежевић и осврнуо се на изнуђене ванредне изобре у главном граду Црне Горе: ”Имали смо стабилну власт, имали смо договор да се Подгорица развија и гради, али је бивши корумпирани режим, помогнут неодговорним и похлепним политичарима којима су фотеље на првом мјесту, свјесно зауставио напредак нашег града.”

„Важно је да у разговору са рођацима, комшијама и друговима пошаљете поруку да није свеједно кога ћете гласати. Неки мисле да је Подгорице ту због њих, да се од ње окористе. Ми смо ту због Подгорице, да дамо све од себе како би се она даље развијала.“, нагласио је Милан Кнежевић и додао да никакве сарадње са ДПС-ом неће бити, позвавши и друге листе да грађанима јасно кажу са ким може, односно не може бити сарадње.

Кандидат за одборника коалиције, Богдан Божовић, подсјетио је да су грађани већ у првој години могли да виде и осјете резултате доказаних стручњака: ”Ми смо током претходних годину и по дана показали како одговорни и стручни људи могу да допринесу напретку Подгорице. Наша визија за наредне четири година је веома јасна – асфалт до сваког домаћинства у Подгорици и снажна подршка младим брачним паровима и родитељима кроз пројекат Градски стан. Они који сматрају да могу сарађивати и гласати са ДПС-ом, рушити изборну вољу грађана и планирати повратак ДПС-а на власт, преварили су се. Не смијемо да дозволимо овакве неозбиљне политичке авантуре!”, порука је Божовића.

На крају су представници коалиције „За будућност Подгорице“ позвали пристуне грађане да 29. септембра гласају за град свих нас и да умјесто неизвјесности изаберу стабилност и напредак.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *