ИН4С

ИН4С портал

Јоковић: Државни органи хитно да заштите Ћулафића, трећи пут се наноси штета човјеку који се беспоштедно борио за боље друштво

1 min read

Владимир Јоковић

Предсједник Социјалистичке народне партије (СНП) Владимир Јоковић оштро је реаговао на вандалски чин који се у току ноћи догодио у Андријевици.

Наиме, ноћ послије поновног избора Жељка Ћулафића за предсједника Општине Андријевица, за сада непознати починиоци су разбили маркет у његовом власништву.

„Као дугогодишњи предсједник СНП-а оштро осуђујем уништавање приватне имовине Жељка Ћулафића, који је са позиције првог човјека Андријевице у претходном мандату доказао бригу о суграђанима, а његов поновни избор на мјесто предсједника Општине је само потврда да је на правом путу“, изјавио је Јоковић.

Подсјетио је да је „ово, нажалост, трећи пут да се наноси штета човјеку који се беспоштедно борио за боље друштво и развој свог мјеста“. „Зато позивам Министарство унутрашњих послова и Управу полиције Црне Горе да хитно реагују и открију починиоце и налогодавце вандалског чина, као и да заштите живот и имовину предсједника Општине Андријевица“, нагласио је Јоковић, па за крај додао:

„У Црној Гори какву покушавамо изградити послије вишедеценијског посрнућа у сваком смислу, не смијемо дозволити да се иједан грађанин осјети небезбједно. Нарочито не због политичких опредјељења. То није демократско друштво којем тежимо“, поручио је Јоковић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *