ИН4С

ИН4С портал

Кадић: Превише обећања на Старом аеродрому и Конику а ниједно није испуњено

Вук Кадић

Кандидат за градоначелника Подгорице Вук Кадић са кандидатима за одборнике листе Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу разговарали су са грађанима Старог аеродрома и Коника. Подсјетили су на сва неиспуњена обећања која су дата не само од одлазеће власти, већ и од свих претходних.

“Дугачак је списак обећања политичара и требало би нам превише времена да сва та обећања набројимо. Од Булевара Вељка Влаховића, преко школе, неријешених паркинг мјеста, бахате и брзе вожње, саобраћајних гужви које су сталне. Да ни не спомињемо велике пројекте као што је подвожњак или надвожњак. Превише обећања, а ниједно није испуњено”, рекао је Кадић,

Додао је да су због тога они у Програму Покрета Напријед све ове проблеме сложили по приоритетима и одредили јасне рокове – шта може да се уради у првих мјесец дана, у првих 100 дана, првих шест мјесеци, првој години, а шта може бити урађено до краја мандата.

“Сигурно је да у првих мјесец дана може да се ријеши проблем сигурности испред школа постављањем лежећих полицајаца и стављања у функцију камера које су већ инсталиране. Наш програм за рјешење јавног превоза, који ће бити функционалан за 100 дана од доласка на власт, не заснива се само на куповини нових аутобуса, већ и на прилагођавању возног реда како би се поласци ускладили са почетком и завршетком часова у школама. Захваљујући томе, родитељи не би морали да долазе испред школа по дјецу и тиме правили још веће гужве. Када се ради о великим пројектима, као што је булевар или подвожњак, морамо прво бити дио скупштинске већине како би могли јасно да сагледамо гдје је проблем и да ли је са овим пројектима уопште нешто урађено”, закључио је он.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *