ИН4С

ИН4С портал

Радмила Ступар Ђуришић: Кампању смо водили добротом

1 min read

Кандидаткиња за одборницу листе “Др Вук Кадић – Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу”, Радмила Ступар Ђуришић осврнула се на етичке вриједности које је једино овај покрет промовисао током кампање.

Говорећи о доброти, подсјетила је да је то људска врлина која нас све повезује и мотивише да радимо за опште добро.

– Доброта, као дјело или стање благонаклоног понашања према другима, води нас кроз ову кампању. Током протеклих мјесец дана разговарали смо са нашим суграђанима, препознали шта недостаје и осмислили шта можемо да додамо. На непријатно смо одговарали благонаклоно, разумијевајући да унижењем другог нико не постаје већи- истакла је Ђуришић.

Она је нагласила да је Покрет Напријед током кампање поставио јасне циљеве – да оснаже појединце и да раде у интересу општег добра.

– Већи си ако чиниш добра. Као што дјеца расту из љубави и пажње, тако и наш свијет треба да расте из добра, љубави и разумијевања потреба свих нас- додала је.

Радмила Ступар Ђуришић је посебно истакла да је Покрет Напријед предан стварању бољег града кроз инклузивност и дијалог: „Наш план рада заснива се на томе да чујемо, разумијемо и оснажимо сваког да допринесе заједничком добру.“

Покрет Напријед остаје посвећен визији града у којем опште добро и солидарност воде ка бољој будућности за све породице у Подгорици.

– Видимо се на биралиштима- поручила је Радмила Ступар Ђуришић и позвала све грађане Подгорице да изађу на биралишта 29. септембра и гласају за листу број 2 – „Др Вук Кадић – Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *