ИН4С

ИН4С портал

Дајковић: ДПС и СДП опет плаше своје бираче Србима, ништа нису научили из својих грешака

Фото: Слободна Црна Гора

„Имајући у виду да ДПС и СДП у недостатку предизборних аргумената опет, сада већ традиционално, нападају српски народ једно је јасно – свјесни су да поново губе изборе. Оптужбе како је бирачки списак увећан за три хиљаде особа које, ваљда, требају доћи да гласају за владајућу већину апсолутно не стоје, јер је простом логиком лако закључити да је бирачки списак увећан због уписивања тек стасалих пунољетних лица“, навео је предсједник Слободне Црне Горе, Владислав Дајковић.

Најзад, како додаје, зачуђујуће је да нова гарнитура ДПС и даље истрајава на погубној и безобзирној антисрпској политици која је Мила Ђукановића коштала власти, упркос томе што је деценијама уназад плаћао авионе и аутобусе црногорске дијаспоре да гласају за партију којом је тридесет година руководио.

„Нема потребе да за своје поразе криве Београд, нити предсједника Вучића, нити српски народ у Црној Гори. Једини кривци су они сами, јер су деценијамац, ако не учествовали, онда ћутали на сва непочинства партија којима и данас припадају“, сматра он.

Можда, како закључује Дајковић, не желе да клече, како кажу, пред Вучићем и Београдом, али су зато јуначки клечали пред Ђукановићем и Кавачким кланом, што им се на крају колективно обило о главу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *