ИН4С

ИН4С портал

„Глас за Покрет Напријед је глас за рјешење проблема“

Вук Кадић

Вук Кадић, носилац листе „Др Вук Кадић – Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу“, поручио је да су кандидати са ове листе људи од интегритета, препознати међу грађанима Подгорице као особе које држе ријеч и познају проблеме града, јер су и сами његови становници.

“Глас за Покрет Напријед је глас за принципе. Ми знамо рјешења за проблеме који муче наш град јер смо ваше комшије, пријатељи, рођаци, а не политичари“, рекао је Кадић, позивајући грађане да изађу на изборе и гласају за људе, идеје и конкретна рјешења, а не за обећања у која ни они који их дају не вјерују.

Кадић је нагласио да листа број 2 гарантује постављање најбољих и најстручнијих људи на руководеће позиције, умјесто партијских кадрова.

“Када нема аутобуса – њега нема и за оне који су за власт и за оне који су за опозицију. Када нема довољно мјеста у вртићима – нема ни за оне који су за власт и за оне који су за опозицију. Када је слаб притисак воде – он је слаб и за оне који су за власт и за оне који су за опозицију. Када су возачи бахати на улицама – они су бахати према свима без обзира да ли су за власт или за опозицију. Због тога је наша кампања позитивна и током ње смо указвали на кључне проблеме нашег града, као и на рјешења тих проблема”, казао је он.

Подсјетио је да је Покрет Напријед основан 11. августа и да је од тада постао покретач промјена вођен људима који се баве рјешењима кључних проблема Подгорице, са породицом на првом мјесту.

„Због тога изађимо на изборе 29. септембра и гласајмо за листу број 2 ‘Др Вук Кадић – Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу’, како би коначно кренули брже Напријед“, закључио је Кадић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *