ИН4С

ИН4С портал

Боровинић Бојовић: Наставићемо да и у наредне четири године, заједно са грађанима, развијамо Подгорицу!

Носитељка листе коалиције „За будућност Подгорице – град свих нас“ и будућа градоначелница Подгорице, др Јелена Боровинић Бојовић је, са одборничким кандидатима, посјетила мјештане Загорича и разговарала са њима о приоритетима за даља улагања у овај дио града.

Боровинић Бојовић је овом приликом истакла да је слоган изборне коалције „За будућност Подгорице – град свих нас“ природно проистекао из резултата и начина рада локалне власти у Подгорици у протеклих годину и по дана. „Ми нисмо правили разлику међу људима и нисмо се руководили  тиме ко којој партији припада. Важно нам је да сваки појединац осјети да је Подгоричанин и да је ово његов град. Господин Радош Зечевић није асфалтирао пут Марку а Јанка прескочио зато што Јанко није подобан. Асфалтирали смо свима једнако и свима смо једнако дали освјетљење“, њене су ријечи. 

 „Побједу коју смо освојили 2022. године ћемо сада одбранити и нећемо дозволити да се она доведе у питање ради нечијег хира. Нико не смије да се игра изборном вољом и стрпљењем грађана. Ми смо одлучни у томе да наставимо да развијамо Подгорицу. Ми желимо економски и социјално јаку Подгорицу, отворену за нова улагања, која је дом свих нас“, поручује Боровинић Бојовић. 

Боровинић Бојовић се такође осврнула и на комуникацију локалне власти са грађанима: ”За разлику од других, нама нису потребни избори да бисмо обишли грађане и са њима разговарали. Ми смо то чинили све вријеме током претходних годину у по дана. Обишли смо сваку мјесну заједницу да бисмо сазнали шта је људима потребно, на чему прво треба да радимо. Мјесне заједнице никада више неће бити партијске ћелије, већ ће служити свим грађанима и грађанкама и представљаће мјеста гдје они могу да одлучују о својим насељима”.

На крају се Боровинић Бојовић дотакла значаја гласања на предстојећим локалним изборима: ”Важно да изађемо на ово гласање зато што није свеједно коме ће припасти прилика да управља нашом Подгорицом. На овим изборима одлучујемо да ли ћемо нашу Подгорицу препустити онима који су је уништавали тридесет година или ћемо наставити да заједно са грађанима развијамо овај град. Ми смо свима показали да је могуће управљати Подгорицом без свађа, афера и пропутста. Коалиција „За будућност Подгорице – град свих нас“ представља гаранцију стабилности Подгорице и незаобилазни стожер будуће власти.”

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *