ИН4С

ИН4С портал

Ухапшен осумњичени за покушај убиства у Голубовцима

Илустрација

А.М. (40) ухапшен је данас у Голубовцима због сумње да је у марту ове године покушао да убије једну особу, саопштено је из Управе полиције.

„Службеници Регионалног центра безбједности ‘Центар’, Одјељења безбједности Подгорица, лишили су слободе лице А.М. осумњиченог за тешко убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја. Наиме, 22. марта око 00.35 часова испред једног угоститељског објекта у Голубовцима осумњичени А.М. (40) и З.М. (35) употријебили су ватрено оружје – пиштоље у илегалном посједу и том приликом испалили најмање 25 пројектила у правцу оштећеног лица, усљед чега је он задобио тешку тјелесну повреду у виду прострелне ране у дијелу надлактице десне руке“, истиче се у саопштењу.

Из Управе полиције су додали да је З.М. ухапшен раније, док је А.М. био у бјекству.

„За А.М. је била на снази и међународна потјерница коју је расписао НЦБ Интерпол Подгорица због вођења кривичног поступка због кривичних дјела тешко убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја и кривично дјело насилничко понашање“, пише у саопштењу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *