ИН4С

ИН4С портал

Још један апел у низу: „Не бих волео да Пешић оде“

1 min read

Вања Маринковић

Капитен кошаркашког клуба Партизан Вања Маринковић још један је играч у низу који је говорио о томе да би волео да Светислав Пешић остане селектор Србије. После Богдана Богдановића и Алексе Аврамовића, сада се огласио и Вања.

Маринковић је са селекцијом Србије освојио бронзану медаљу у Паризу. Он је истакао да не верује да ће се Светислав Пешићповући са места селектора Србије.
„Мислим и да је нама и њему било стварно лепо последња три лета. Мислим да би било лепо да се дружимо и следећег. Шта год буде, то ће да буде, али… Да ли бих волео да оде? Не бих“, рекао је Маринковић.
Потом се окренуо новој екипи Партизана чији је капитен, преноси Спутњик.

„Момци су стварно добри. Добра група момака, позитивни, радни, вредни. Мислим да је то најбитније. Оно што смо одиграли исто мислим да је било врло добро и да спремни улазимо у нову сезону“, рекао је Маринковић новинарима на Медија деју.
Он је навео да цео тим одлично сарађује са тренером Партизана Жељком Обрадовићем.
„Оно што је најбитније је да сви хоће да напредују, раде и уче, а мислим и да је њему то најбитније. Мислим да је и он срећан исто колико и ја“, додао је капитен Партизана.
Црно-бели ће у среду у Београду дочекати екипу Борца у првом колу регионалне АБА лиге.
„Верујем да ће екипа дати све од себе, играмо први пут пред нашим навијачима. Очекујем велику посету и подршку, а од нас велику борбу и победу“, истакао је Маринковић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *