ИН4С

ИН4С портал

(ФОТО/ВИДЕО) Убиство на Цетињу: Љешковић убијен из снајпера у дворишту своје куће

1 min read

Фото: РТЦГ

Више инспектора и службеника полиције присутно је током поподнева на Цетињу, на лицу мјеста гдје је убијен Васко Љешковић.

Над мјестом злочина надлеће дрон, за који се претпоставља да је ангажован од стране полиције у циљу откривања починиоца.

Полиција претражује и оближње брдо и шуму. Ограђено је шире лице мјеста. На објекту у улици гдје је убиство почињено примјетан је већи број камера.

Љешковић је убијен само неколико сати након што је в.д. директора Управе полиције Лазар Шћепановић саопштио да полиција прати криминалне групе. Прве информације су да је убиство извршено из снајперске пушке док се жртва налазила у дворишту своје куће. Према оперативним подацима полиције Љешковић је важио за припадника шкаљарског клана.

Фото: Принтскрин ДАН

-Данас је око 15 и 25 часова дежурној служби Одјељења безбједности Цетиње пријављено да се у дворишту куће у том граду, која је ограђена високим бетонским зидом, налази лице за које се сумња да је у бесвјесном стању- саопшитли су раније из Управе полиције.

Додају да су полицијски службеници одмах изашли на лице мјеста и утврдили да је ријеч о В.Љ. у односу на којег је употријебљено ватрено оружје и он је овом приликом смртно страдао.

-Сумња се да је непосредни извршилац овога дјела са веће удаљености осматрао оштећеног и лишио га живота. Службеници Управе полиције, Одјељења безбједности Цетиње уз подршку службеника Сектора за борбу против криминала и тактичких јединица Сектора полиције посебне намјене предузимају интензивне активности из своје надлежности у сарадњи са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици у циљу расвјетљавања овога догађаја, док су им на располагање стављене и друге организационе јединице из састава Управе полиције- наводе из УП.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “(ФОТО/ВИДЕО) Убиство на Цетињу: Љешковић убијен из снајпера у дворишту своје куће

  1. Шта урадише монтегрингоси од ове предивне и богате земље.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *