ИН4С

ИН4С портал

„Раскринкан покушај да се куповина личних карата подвали Демократама“

Демократе, лого

Захваљујемо надлежним државним органима што су раскринкали покушај подвале, којом су Коалиција коју предводи Јаков Милатовић и бивши криминални режим хтјели приписати куповину личних карата партијама на власти, умјесто онима који су у томе годинама препознати, саопштено је је из Демократске Црне Горе.

“Замислите иронију: један од лидера Коалиције коју предводи Јаков Милатовић, којег смо сви срчано подржали за предсједника Црне Горе, сада покушава да спаси ДПС, приписујући нечасне радње онима који никада нису ни помислили да их чине, што су и потврдили надлежни државни органи. Из саопштења Управе полиције смо видјели да је предметна трговина личним картама из ранијег периода и да нема везе са партијама које су тренутно на власти”, наводе из Демокарата.

Истичу да је сада сасвим јасно зашто Коалиција коју предводи Јаков Милатовић упорно избјегава одговорити на једноставно питање: Хоће ли након избора ући у било какав аранжман с Демократском партијом социјалиста?

“Све је јасно. Храбри грађани Подгорице су ову игру прозрели на вријеме и то ће показати масовним изласком на биралишта и подршком нашој коалицији која убједљиво води”, наводе Демократе.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *