ИН4С

ИН4С портал

Покрет Напријед улаже захтјев за увид у бирачки материјал Градској изборној комисији

1 min read

Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу се захваљује свима за сваки глас, за сваку лијепу ријеч на трибинама и за подршку коју смо имали током кампање. Управо због свих оних који су гласали за нас имамо обавезу да заштитимо своје гласове јер постоје озбиљне сумње да је долазило до неправилности на одређеним бирачким мјестима, а нарочито имајући у виду неуобичајени висок проценат неважећих листића на тим бирачким мјестима.

Због тога ће Покрет Напријед уложити захтјев за увид у бирачки материјал Градској изборној комисији због многих нелогичности које су се појавиле у резултатима након завршетка избора. Нама је занимљиво да је управо на оним мјестима на којима је Покрет Напријед – За Подгорицу и породицу остварио резултат далеко изнад свог просјека и неважећих листића има далеко изнад просјека.

Као примјер, а има их неколико десетина, можемо узети бирачко мјесто 114-А у ОШ „Владо Милић“ у Доњој Горици. На том мјесту је Покрет освојио 5,73%, а број неважећих листића је био 5,16%. Сљедећи такав примјер је бирачко мјесто 11-Б у школи „Иван Ускоковић“ гдје је било скоро 4% неважећих листића. Да не набрајамо, али на више од 25 мјеста са укупно 11.080 изашлих бирача је више од 2% неважећих листића или укупно 300 гласова. На сјледећих 46 мјеста са укупно 18.640 изашлих грађана је изнад просјечан број неважећих листића. Број неважећих гласова на овим мјестима је 307.

Ми због оних који су гласали за нас морамо да утврдимо истину и провјеримо све ово.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Покрет Напријед улаже захтјев за увид у бирачки материјал Градској изборној комисији

  1. 3 mandata zbog fotelja . Borovinic bi bila gradonacelnik ali vasa sujeta to nije mogla to da dozvoli. Piiiii a u Kotoru
    DSS 1,8 propali isto glasovi SRPSKI KAO SLUCAJNO.

  2. Кадићу просуо си Српске гласове излазећи самостално сада се покриј ушима и иди у мишју рупу и пати и не кукај то ти је што ти је

  3. Jest da su odvratni na čelu sa Kadićem koji bas i nema neke osobine za primjer ali od početka prebrojavanja do kraja su bili na 2,7 ni gore ni dole a broj nevažeči lističa ogroman?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *