ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Комплекс ниже вриједности ђилкоша из Растока: Ђукановић у трансу пјевао „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“

1 min read

Демократска партија социјалиста освојила је највише гласова у Подгорици на локалним изборима на којима је излазност била рекордно ниска, на штету партија које су исти режим срушиле 2020. године.

На улицама Подгорице активисти ове партије су организовали славље.

Бивши шеф државе и лидер ДПС-а Мило Ђукановић, лидер странке, показао је још једном дрипачко понашање којим је оголио свој комплекс ниже вриједности. Наиме, он је бољи резултат али опозоциони пласман после парламентарног и на локалном нивоу славио пјевајући: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије…“ а његови саборци су га хорски подржавали.

Бивши предсједник, али садашњи мрзитељ Срба и свега српског још једном је оголио своју антисрпску природу. Снимљен је у једном ноћном клубу како се весели и слави уз преправљен текст песме која у његовом облику гласи „Не може нам нико ништа јачи смо од Србије“.

Оно што је поред очигледног шовинизима такође невјероватно је и чињеница да Ђукановић и пајтоси „славе“ губитак 4000 гласова од прошлих локалних избора, а мала излазност им је омогућила већи број мандата. Ипак, математика је неумољива и изгледа овако:

Број гласова који је ДПС освајао са својим сателитима у Подгорици од 2018. до јуце:

2018 – Локални – 58 374

2022 – Локални – 37895

2024 – Локални – 33439

Такође, треба навести да је ДПС добила око 1/7 уписаних гласова што је далеко од знака да се озбиљно враћају на црногорску политичку сцену.

Оно што више забрињава је јалова политика поставгустовске већине која је изазвала незаинтересованост грађана да бирају.

Грађани су очекивали да ће нова већина створити климу да се “држава” обрачуна са криминалом, корупцијом, као и да ће ријешити есенцијалне проблеме који су пратили њихово бирачко тијело. Напротив, бирачко тијело поставгустовске већине није осјетило велике промјене које би их анимирале да дају повјерење партијама на власти, а бирачи који су деценијама бирали организовану криминалну групу (ОКГ ДПС) нису схватили зашто не би наставили устаљеном праксом.

Занимљиво би било да сазнамо кога су гласали бивши ДПС чланови који данас као кадрови владајућих партија обављају високе државне функције.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

15 thoughts on “(ВИДЕО) Комплекс ниже вриједности ђилкоша из Растока: Ђукановић у трансу пјевао „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“

  1. Црвени усташа се опет нашмркало.Зна ли неко како се зове ова септича јама, ђе су ово усташе оргијале ?

  2. Стручно објашњење за битангино понашање.То је опсесивно-компулзивни поремећај, врста неурозе коју карактеришу опсесивне (принудне, наметљиве) мисли и компулзивне (присилне) радње (задаци или ритуали) у покушају да се РЕДУКУЈЕ или неутралише нереалан (последица комплекса ниже вриједности) страх .
    Извршење присилне радње или изговарање неких ријечи (искомплексирани ђилкош пјева „Не може нам нико ништа,ЈАЧИ смо од Србије) доноси само ПРИВРЕМЕНО растерећење и редукцију напетости и стрепње,страха.

    16
  3. Kad je već izbjega „šumu“ i Spuž,može mu se ! Aj Kneževiću,đe ti je ta plava torba,oli je vadit više ili čekaš da ti je on zabetonira !

    16
  4. Kakav seljak . Cio vijek igra dizuci kaziprste . I cidji ga dje lupa u lampu a gospodja nazdravlja viskija . Odraz seljanstine 90tih .
    Mada ni mladji Rakocevic nije mnogo odmakao vrteci rukama ka u cirkus

    15
  5. Tonu polako ali sigurno. Radili sko uporedne analize istina njihov pad je znatno uspored ali ne ocekujem da ce pasti ispod 70000 na drzavnom nivou i tako trrba da se zna dje su mahom sva govna a Jefimija Pejovic i Zeks pokusavaju da im pomognu tako sto blati se ostale da bi ljudi apstinirali na izbore i sa izzlaznoscu ispod 35% dps 100% dolazi na vlast. E to ce sad da pokusaju. Sve iznad 50% izlaznosti je nemoguce za dps . Zato ce tu Jefimija da pomogne Jakovu a Jakov misli da ce ga Ustavni sud stititi kao Mila. Preracuna si se dragi Jakove. Okani se tih ljudi. Ne dozvoli promjenu izborne volje. Dps ima 70 olus sateliti 15 = njima treba da je izlaznost tacno ispod 35 % jer ima ovih iz gradjanskih partija koji ce doci u dps. Zbcg i demokrate sigurno nece sa dps za ostale nisam siguran posle godinu dana

  6. Ово је одлично !!!Нека виде Срби колико су одмакли од Августа 2020, гласајући за разне Милатовиће, Абазовће, и ткзв грађанске партије.
    Сви они од 20 Августа 2020 имају један задатак, постепено враћање ДПС-а на чело државе.
    Зато и оволика количина избора.
    Борба Абазовића ,Милатовићаи осталих послушника страних амбасада је обично млаћење празне сламе.
    Нит је шверц стао, нит је ДПС политички мртав, чак напротив.
    Не будите наивни да ће Милатовић и Абазовићу да праве са Србима коалицију у ПГ.У, ПГ ће бити мањинска подршка ДПС-а Ракчевићу.
    Следећи корак преко мањина је рушење Владе,Нови избори и улазк ДПС-а у Владу.
    Једини спас је велика коалиција свих српских странака на свим нивоима.

    12
    1. DrPS, ako sam dobro ispratio, ne može formirati vlast ni sa Milatovićem i Abazovićem, nemaju dovoljno odbornika. Jedino što mogu uraditi je da idu na ponovne izbore u PG.

    1. . Dome dome. . citaj malo izmedju redova ..to je samoodbrana od grobarenja crne gore i svega crnogorskoga koje sprovodi srbija oreko tzv srpskog sveta…

      11
      1. Не постоји црногорска нација, не постоји језик, црква. Има све, али је српско. Смрдљиви комунисти си то подметнули, сада иду у смеће, окле нису ни требали излазити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *