ИН4С

ИН4С портал

Ухапшен страни држављанин због сумње на фалсификовање исправа

1 min read

Фото: Википедија

Службеници Сектора граничне полиције на граничном прелазу Аеродром Подгорица ухапсили су једно лице због сумње на фалсификовање исправа.

Полицијски службеници су јуче, како наводе у саопштењу, на Аеродрому Подгорица, приликом граничне контроле путника авиокомпаније која саобраћа на линији Подгорица – Лондон, провјером вјеродостојности путне исправе лица А.А.(50) из Кувајта, утврдили одступања у односу на оригинални пасош Кувајта у броју путне исправе, штампарским грешакама и техници израде у односу на оригинални документ.

„Именовани је полицијским службеницима саопштио да је наведену путну исправу набавио у Кувајту за новчани износ од 6.000 еура које је по доласку у Лондон требао да плати, те да је лице без држављанства. Са догађајем је упознат државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу А.А. лишен слободе и против њега је поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело фалсификовање исправе. Он ће данас бити приведен Основном државном тужилаштву на даље поступање“, наводе у полицији.

У току су даље провјере путем НЦБ Интерпол-а Подгорица ради утврђивања идентитета лица.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *