ИН4С

ИН4С портал

Нови предсједник КСС – Човић: Програм постоји – приоритет је селектор

Небојша Човић

Нови председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да ће му приоритет на новој функцији да буде решавање питања селектора репрезентације.
Човић је данас на ванредној седници Скупштине изабран за председника КСС. Он је после избора захвалио делегатима на подршци.
„Пред нама је интересантан период, олимпијски циклус. Да наставимо континуитет Скупштине. Следе нам наставак квалификације за ЕП, а онда и ЕП. Требало би направити заједнички приступ, без обзира на разлике. Први задатак је да решимо селектора“, изјавио је Човић после избора, преноси Спутњик.
Нови председник КСС је рекао да ће од следеће недеље започети акцију обиласка региона по Србији.
„Програм постоји и морамо много да радимо. Да се изборимо са великим бројем искушења. Нећу да заборавим, акција која почиње следеће недеље – обилазимо регионе. Да вам искрено кажем, никад нисам био нечије власништво. Не дугујем ником ништа. Функције су битне само ако можемо са дођемо до правих људи“, додао је Човић.
Он је истакао да је кошарка највећи бренд Србије, који би требало да расте.
„Половином децембра Скупштина, ако буде требало и раније. У КСС може да буде само један Савез, не пет. Уз уважавање свих. Ми сносимо одговорност, јер смо највећи бренд ове земље, већи од политичара. Бренд би требало да расте. Потребни су тренажни центри. Мислим да ћемо имати подршку од власти. Радио сам овај посао у тешким временима, никада није било више новца него сада. Да заштитимо децу, да се заштитимо од корупције, менаџера“, закључио је Човић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *