ИН4С

ИН4С портал

Абазовић: Нећу са ДПС-ом, ПЕС и Демократе ме неће уцјењивати

1 min read

Дритан Абазовић

Лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић казао је како су добили оно што су жељели на подгоричким изборима – а то је да одлучују о даљем развоју Подгорице. Резултати коалиције “За бољу Подгорицу”, како је он казао, нешто је мањи од очекивања, али остварили су оно што су жељели.

“А то је да одлучујемо о даљем развоју Подгорице. Мислим да треба да будемо задовољни”, истакао је он, гостујући на Новој М.

Сматра како у кампањи нијесу заказали ни он ни предсједник државе Јаков Милатовић.

“Шездесет одсто грађана Подгорице жели промјене. Све лажавине око Вељег брда, све о Европи сад 2, о пензијама, Сен Тропеу, ашовима и аутопуту није могло да скупи више од 21 одсто”, рекао је он.

О ПЕС и Демократама казао је како не зна шта они хоће.

“Траже ли кривца у носиоцу који је дошао из штаба ДПС-а, не знам, нијесам овдје да коментаришем њихов резултат. Мујовић је рекао у кампањи да не жели да прави са нама коалицију. Са ким ће ако неће са нама? Да неће да се врати у штаб ДПС-а”, упитао је.

За ЗБЦГ је поручио да га уопште не занима шта они причају, те да они лове у мутном откад зна за њих.

“Ми ДФ-у не дугујемо ништа. Нека се не позивају на 30. август ништа. Сад су се сјетили 30. августа, кад су им фотеље у питању”, додао је.

Демократе су своју судбину везале за ПЕС, сматра он.

“Видјели смо их у Будви, па у Подгорици”, истакао је Абазовић.

Каже како је Мило Ђукановић “инсталирао корисне идиоте у Владу”.

“Кад смо код ДПС-а, створила се фама да су добили више него што се очекивало, они су славили и пјевали… Да је оваква Влада, а да сам ја Мило Ђукановић сваки дан бих организовао журке. Човјек је инсталирао корисне идиоте у Владу. Он ће стално да расте уз помоћ Спајића, Бечића и Мандића”.

На питање хоће ли са ДПС-ом, одговорио је – не.

“Не. Ја сам ДПС срушио кад је било најтеже. Али мене ПЕС и Демократе уцјењивати неће. Неће Мандић командовати са мном као са Спајићем и Бечићем, даћемо им могућност како мислимо да формирамо грађанску опцију, а ако неће – довиђења, нека праве власт са ким хоће”, казао је он.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Абазовић: Нећу са ДПС-ом, ПЕС и Демократе ме неће уцјењивати

  1. Кога оно Мсндић узе за саветницу ? Не знам за ПЕС али ДФ је подбацио с разлогом

  2. E pobrcakni loncicu. Ti si taj koji ucjenjuje od starta. Ti pravis Vlade sa 2 mandata, i oces da vladas drzavom i gradom, koji te nece. iste i rusis, pravis koalicije sa DPS-om zarad tih fotelja sto pominjes. Manipulatorski se obracas, pa ovu jagnjad plitkih zabvoravnih mozgova od naroda, zavodis. Laznom demagogijom o gradjanskoj opciji. Divis se Milu, kako je pametan navodno. Sve smo cekali na jednog prosvetitelja kao tebe, da nam ugovore o miru i saradnji nosis po Albaniji i Kosovu, da pljujes na srpski narod, slusajuci evropsku „naprednu“ agenturu. Sikter u rupu odakle si izmigoljio.

  3. Nece njega niko ucjenjivati, ali on ce njima dati mogucnost kako da naprave koaliciju kakvu on hoce. Isto kao i 2020, nemogu politicari u vladu sem Dritana. Ovo malog gov…a treba odj…ti za sva vremena. Najpodmuklija licnost ako se to moze nazvati, ali zeleni su i po Evropi svi ispod cenzusa pa ce tako i oni.

  4. Istu pricu kao nekad Pajovic.

    On uopste nije potreban za formiranje vlasti.

    Jakov se mora otarasiti ovog teskog mutivode.

    Sa kim god je bio taj je politicki propao.

    Prica o moralu i postenju a usao u koaliciju sa Medojevicem koji ga nazivao najpogrdnijim imenima.

  5. Posteno ali je malo nervozan. Samo ZBCG, ne treba nista njima dokazivati. Ssmo ljudi na izbore izaci svi koji se osjecamo Srbi i glasajmo. To njih najvise boli. Kad mi Srbi izadjemo. Ne smijemo dozvoliti da se razbjjemo iako nije idealan scenario za nas Srbe oni oce nas da utope u ove gradjanek liste. To je nama pogiija jer milogorci su uvijek za dps i cekaju da df oslabi i da onda udare. Znam da gradjanske partije imaju pitkiju pricu ali to je mamac za naiskusne. Prvi cu ih glasat kad izgkasaju veting i pohapse glavne ljude. Da ga glasam Injac a ona sa Bokanom. Aj polako

    11
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *