ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Да ли ће Милатовићеви одборници са овим у коалицију?

1 min read

Фото: Принтскрин

Прошло је недељу дана од локалних избора у Подгорици. Иако је Демократска партија социјалиста славила „резултат“ који су остварили а који у бројкама показује нови пад повјерења бирача, али због слабије излазности рефлектује већи број процената и бирача, још увијек није сасвим јасно да ли остају у опозицији или ће се наћи у власти.

Иако је предсједник свих грађана Јаков Милатовић чији покрет је освојио 4 мандата у својој колумни скоро „нацртао“ могућу сарадњу са ДПС-ом, иако како рече у једном обраћању „јесмо ли се за ово борили“ и написао између осталог: „Вријеме је за промјену обрасца. У нади да својим дјеловањем подстичем тај процес, живим у увјерењу да нијесам биран да бих био дио “владајуће елите”, која је смијенила стару да би владала на исти начин, већ да сам добио мандат да будем дио нове генерације црногорских политичара, који су добили одговорност да трасирају пут просперитетној, праведној, европској и грађанској Црној Гори“.

Питамо Милатовића каква је то промјена обрасца, ако би на власт вратио оне који су 30 година урнисали Црну Гору.

А одборнике који припадају Покрету Јакова Милатовића, Нађу Љиљанић, Балшу Шпадијера,
Драгутина Драга Вучинића, Милоша Крстовића питамо хоће ли у власт са онима који су славили „изборни резултат“. Је ли им добар партнер Мило Ђукановић?

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

9 thoughts on “(ВИДЕО) Да ли ће Милатовићеви одборници са овим у коалицију?

  1. Neka se prvo nego sto odluci sa kim ce..NEKA SE SJETI DUELA SA MILOM STA JE GOVORIO TO NEKA MU BUDE DOVOLJNO.STA DA CINI. DA NE IZDA

  2. Nece valjda izdati narod koji ga je izabrao.Ako izda narod to nece oprostiti.Nije ovo samo njegovo misljenje.On izgleda slusa zapad.Oni koji su otisli u proslost.i koji su razorili cijelu drzavu.Zar oni fa dodji i vladaju.To bi bio poraz naroda i prevara od presjednika.

  3. Dugacki iz Rastoka i njegova zena … Pravo ogledalo seljacizma iz 90tih kad se bancilo u kozne garniture , nosile kozne pederuse iskljucivo sa pistoljem i ovako igralo i veselilo . Pihhhh , svaki put mi se sve vise gadi na oboje kad ih pogledam .
    A zeni mu se vidi da je duboko depresivna zbog zivota sa njim i njegovih ljubavnica , afera i svastoci stava . Ali cim je jos s njim ni ona nije nista bolja .

  4. Милатовић и говори и ради оно што му нареде из западних амбасада, нема он ни храбрости ни снаге да сам донесе било какву одлуку.
    Немојмо да се замајавамо таквим глупостима да нешто од Милатовића зависи, његово лично мишљење не утиче ни на његове укућане, а камоли на политику Црне Горе.

    13

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *