ИН4С

ИН4С портал

Терористички напад на аутобуској станици у Израелу: Жртве избодене ножем

1 min read

Getty © NurPhoto / Contributor

Једанаесторо људи је повређено у терористичком нападу на централној аутобуској станици у Бершеби, саопштили су лекари, а једна од жртава подлегла је повредама, преноси „Тајмс оф Израел“.

Како се наводи, преминула је 25-годишња девојка, а у болницу је примљено пет особа у двадесетим годинама које су имале прострелне ране. Још пет повређених, имало је озледе од разбијеног стакла или нагњечења.

Хитна помоћ Маген Давид Адом првобитно је саопштила да је једна жртва била у критичном стању на лицу места, док је осморо пребачено у болницу Сорока у граду.

Према првим информацијама, нападач је убијен.

Полиција истражује да ли је напад укључивао и убадање ножем и пуцњаву, наводи „Тајмс оф Израел“.

Инцидент се догодио само неколико дана након пуцњаве почетком недеље у којој је убијено седам људи у јужном делу Тел Авива, подсећа „Гардијан“.

Напад у Тел Авиву, један од најсмртоноснијих у земљи од напада Хамаса 7. октобра, догодио се истог дана када је Иран испалио око 200 пројектила на Израел, преноси РТ Балкан.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Терористички напад на аутобуској станици у Израелу: Жртве избодене ножем

  1. Ако израелски напади на Палестину, Либан, Сирију, Иран… нису тероризам – ни догађај у Бершеви није тероризам, то је преношење ратног сукоба, макар то био и индивидуалан чин, на агресорову територију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *