ИН4С

ИН4С портал

Вучић: Србија је главна тема свих напада у Црној Гори, одговорићу Подгорици оно што заслужује

1 min read

Александар Вучић

Предсједник Србије Александар Вучић казао је пред пут на самит Брдо-Бриони да је Србија главна мета напада у Црној Гори, али и да ће убрзо Подгорица добити одговор какав заслужује.

“На састанку Брдо-Бриони ће бити занимљиво, видим да је Србија, и мање више ја, главни проблем многима у Црној Гори. Али је проблем што неки који мисле да могу да се иживљавају на Србији свакодневно, дају себи за право да нам држе придике како се ми мијешамо у њихове послове.

Добиће одговор на лицу мјеста, не бих то радио из Хамбурга. То ћу урадити баш тамо, ево долазим и у лице ћу им саопштити све”, поручио је Вучић, преноси Адриа.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “Вучић: Србија је главна тема свих напада у Црној Гори, одговорићу Подгорици оно што заслужује

  1. постоје субјекти и објекти у политици …тужно што нападачи у Црној Гори на Србију су мегафон пропалих идеја и политика странаца у дубокој сенци у својим државама док Светски лидери размењују мисли и идеје у слободно мислећем и од високог поверења формату с лидерима Србије…дали Црна Гора утиче на мишљење и ставове бар оних који би требало да је чувају бране оних чију валуту Црна Гора користи оних који дали територију своју да по њој омладина Црне Горе вежба криминал нарко …под Црна Гора данас у свету подразумева се издаја превара поткупљивост безкичмењаштво небитност …нерелевантност … и најтужнији делови популације која одлуке самостално доноси су они који користе мегафоне из Црне Горе …јер боље немају …

    90

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *