ИН4С

ИН4С портал

Милатовић: Ђукановића сам послао у пензију прошле године; Нијесам видио Вучићеву изјаву

1 min read

Фото: Капа Милица/Принтскрин РТЦГ

Предсједник Јаков Милатовић казао је да је бившег предсједника државе и ДПС-а Мила Ђукановића политички пензионисао прошле године.

„Данашњи Самит није мјесто разговора о формирању власти у Главном граду“, истакао је Милатовић, одговарајући на питање како коментарише изјаву Мила Ђукановића који је истакао да ће Милатовић одлуком са ким ће у савез у Подгорици показати да ли је храбар или не.

Он на прес конференцији у Тивту није хтио да коментарише процес формирања власти у Главном граду.

У осврту на изјаву предсједника Србије Александра Вучића изјавио је данас у Хамбургу да је Србија главна тема свих напада у Црној Гори и да ће Подгорици одговорити на лицу мјеста „оно што заслужује“, Милатовић каже да није видио поменуту изјаву, преноси РТЦГ.

„Србија је активно учествовала у дијелу изгласавања ове декларације која је данас усвојена. Истина је у оку посматрача. Док сам предсједник државе, увијек ћу слати добросусједске поруке. Сматрам да морамо градити мостове и позивам све лидере да ставе фокус на то. Мислим да је то одговорна политика. Географија је судбина. Ми смо упућени једни на друге. Позивам све лидере у региону на одмјерене изјаве, примјерене и увијек базиране на међусобном уважавању и поштовању, како бисмо заједнички остварили нашу европску будућност“, навео је Милатовић.

Одговарајући на питање да ли је примјерено да Вучић говори како у Црној Гори не знају да направе коалицију, Милатовић каже да све изјаве треба да буду такве да покушамо да не износимо домаћу политику изван граница наших држава.

„Ја то не радим, и очекујем да то други не раде“, каже Милатовић.

Одговарајући на питање да ли се Србија мијеша у унутрашње прилике у Црној Гори и на тај начин је угрожава, Зоран Милановић одговорио је да нема мјеста за бојазан.

„Црна Гора је чланица НАТО-а што значи да јој Србија или било ко трећи не може ништа. Ви сте два повезана народа, не видим то као пријетњу Црној Гори“, казао је Милановић.

Милатовић је додао да се „о Црној Гори одлучује у Црној Гори, и ако било ко другачије мисли не воли Црну Гору“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

47 thoughts on “Милатовић: Ђукановића сам послао у пензију прошле године; Нијесам видио Вучићеву изјаву

  1. Reče li ovo Milatović da je on poslao Mila u penziju? Ahahahaha
    Prvo, nazalost, Milo nije u penziji, nikad mu bolje nije bilo. On i njegovi ljudi na svim funkcijama.
    Drugo, Milo nije izgubio izbore zahvaljujući Jakovu i Milojku, nego zahvaljujući narodu i Crkvi.
    Treće, da je narod tada znao koliko su jadni Jakov i Mickej, ne bi Mila ni skidao s vlasti, koliko god da je uzasan, ovi su gori.

    90
  2. Srbiju ne zanima Crna Gora koliko Crnogorci misle. Srbija je okrenuta samo svom ličnom razvoju, na koji je Crna Gora očigledno ljubomorna cim gleda da nam podmetne nogu kad god bude u prilici da to uradi.

    77
  3. Vreme Milove politike mržnje prema Srbiji je prošlo. Sada je trenutak da se bratski odnosi ponovo uspostave i da radimo zajedno na zajedničkoj budućnosti.

    73
    1. To se sa likovima kao Milatović neće nikad promijenit jer on i Zelenski su sjedili u istoj klupi na kursu Mi6 :“Kako postati predsjednik jedne suverene zemlje i zastupati interese V.Britanije“.

      105
  4. pazi izjave , neko nevoli crnu goru ako misli drugacije . Eto dritan ti donese mandate u pg kozna zasto je to dobro sad ce medju vama krkanje .Preveslo si ga

    90
  5. MILATOVICU VREME JE DA SE TI SUOCIS SA STVARNOSCU I POSALJES DA NAUCIS BAZICNA ZNANJA O KOJMA TI NEMAS POJMA DA RUKOVODIS NI TRAFIKOM A O TVOJOJ TRENUTNOJ RADNOJ POZICIJI NEMAS KAPACITET KAO I TVOJ PRETHODNIK I 99% PRISUTNIH U SKUPSTINI I TZV. VLADI.
    STA SI TI COVECE UMISLIO?
    KAKO TE NIJE SRAMOTA DA SVAKODNEVNO LUPETAS GLUPOSTI I VREDJAS NARODU INTELIGENCIJU ???
    NEMATE NITI ZNANJE NITI ISKUSTVO I PRESTANITE VISE DA SE PROSERAVATE I MALTRETIRATE OVAJ NAPCENI NAROD KOJI NIJE GLUP I NEPISMEN VEC OKUPITAN OD VAS ISKOMPLEKSIRANIH
    NIKOGOVICA !!!!

    90
  6. Mila Đukanovića jesi poslao u penziju Milatoviću izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića je bila kako nisi čuo jedino ako nečuješ dobro.

    127
  7. Vučićev apel za međusobno poštovanje između Srbije i Crne Gore daje primer kako bi regionalna politika trebalo da funkcioniše

    119

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *