ИН4С

ИН4С портал

Нека срамна колумна Ивановића за младог предсједника буде нека врста отрежњења

1 min read
Kleptokratska

Бошко Вукићевић

Пише: Бошко Вукићевић 

Гласноговорник Друге фамилије се и у својој најновијој шкработини – попут искусних дама које уживају у свјетлима црвених фењера приликом најисплативијих пословних активности – бестидно нуди ДПС -у. Тј, изгара од жеље да са Милом Ђукановићем и са ДПС формира партнерску власт, која би највише одговарала његовим пословним и идеолошким (у овом случају шовинистичким) свјетоназорима.

Јер, оно што је за Ивановића грађанско у Црној Гори – то само може и мора бити искључиво антисрпско. За Жељка Ивановића и сијамске му близанце из ДПС -а Црна Гора може постојати само као антисрпска творевина. Зато, када он каже да неко „мрзи грађанску и секуларну Црну Гору“, то у преводу с његовог шовинизмом задојеног разумијевања ствари и појава у животу у свијету, може значити само једно – неко не прихвата Црну Гору која је у својој суштини антисрпска.
То је и разлог због којег он, са садашње дистанце, августовској већини, тј. суштински литијском покрету театрално поручује – „Одјебите!„. Зато што управо литијски покрет и његова побједа одсликавају обнову историјске Црне Горе – оне која се враћа себи и која ни у ком смислу не може бити антисрпска. Напротив.


Не треба се овдје љутити на Другу фамилију, старог србофоба Ивановића, његово неваспитање и примитивизам, као ни њему сличних, који само потврђују оно што су одвајкада били. Треба се љутити на нас, или макар на неке од нас; на литијски народ који је те лицемјере и преваранте објеручке прихватио, током протеста за одбрану Цркве. Иако их тада, никада и ни под којим условима нијесмо смјели прихватити.
Сјећам се одлично тих дана, не само као активни учесник литија, већ и као оснивач фб групе „Не само светиње“, и накнадно као савјетник мандатара Кривокапића (а на молбу великодостојника наше свете Цркве). Дакле, „Вијести“ и Друга фамилија су на почетку литија жестоко нападале и омалажавале молитвене ходове. Кроз пера Брковића, Ивановића и многих других њихових уредника и колумниста, они су умањивали бројност народа на литијама, њихову улогу и мисију. Укратко – мислећи о њима и о одбрани Цркве исто што су мислили Мило Ђукановић и ДПС.
Елем, када су увидјели да се литије претварају у општенародни бунт, освајајући постепено критичну масу грађанства неопходну за пад режима – Друга фамилија и „Вијести“ су „обрнуле ћурак“, почевши са позитивним извјештавањем и појављивањем њихових кадрова на молитвеним ходовима.

Накнадно, када је режим оборен у августу 2020. године (а у чему „Вијести“ нијесу имале апсолутно никакав значај, осим улоге лицемјерног посматрача), кадрови Друге фамилије су постепено почели да преузимају позиције власти. И, у томе је наша кривица о којој говорим! Тј. неких од нас – што смо тадашњу инфилтрацију таквих кадрова не само дозволили, већ и фаворизовали. Видимо како нам враћају данас за та наша доброчинства и наивност. Поклицима – „Одјебите!“
Мислим да је сада на потезу предсједник Милатовић. Колико год да је грешака до сада направио (због којих сам га жестоко критиковао), он је и даље на вријеме да не пређе на „тамну страну“ ДПС -а и Мила Ђукановића. Нека ова срамна колумна Ивановића за младог предсједника буде нека врста отрежњења. Нека се сјети кога је побиједио на изборима са преко 200.000 гласова, и кога сада „Вијести“ перфидно покушавају опет да врате на власт. Надам се да Јаков Милатовић, и поред језивих притисака које преварантска Друга фамилија константно врши – овог пута мора донијети исправну одлуку.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Нека срамна колумна Ивановића за младог предсједника буде нека врста отрежњења

  1. Nema od toga nista gospodine Vukicevicu.Narod sa Litija je izigran i obmanut.Politicke prvake bas briga.Zavrsavaju i namiruju svoje potrebe.Razocarani gradjani,nemajuci alternativu,masovno apstiniraju izbore.Apatija i ravnodusnost su se uvukli medju narod, jer ni jedna poluga bivseg rezima nije unistena.Niko ne odgovara ni za sta.Sve je jeftina kozmetika.Tako da, to sa kim ce Milatovic formirati vlast u Pg, gradjane puno i ne tangira.A i zasto bi…Crna Gora i dalje priznaje okupiranu teritoriju Srbije kao drzavu,i dalje drzimo sankcije prema Rusiji,Srpski jezik je i dalje u zapecku,ponizno slusamo sve direktive iz ambasada,zabijamo noz u ledja Srbiji kad god mozemo,ploca u Morinj,biracki spisak nije taknut,pitanje drzavljanstva,pravda.O mafiji da ne pisem…
    Bosko evo vam naslov za kolumnu upucenu politickim prvacima od 30.09.
    Koga vi to za…avate bre?

    11
  2. Послије изјаве Кривокапића, да у Влади Црне Горе нема мјеста за ДФ, сваком иоле паметном човјеку је било јасно о чему се ради.
    Да сте тада реаговали како треба и да нисте дозволили уцјене од стране Крувокапића и компаније, данас неби слушали Дритана како је он оборио ДПС,нит Јакова како је Мила он пензионисао.
    А, што се тиче Жељка, он је само пример колика фукара може Србин бити.

    11
  3. Док се не заузме свакоминутни чврст став према онима који показују мржњу уз сваковрсно силеџијство све до сад учињено и одбрањено пада уу море. Зуб за зуб, око за око није залуд настало у прошлости. Посла имамо са лошом и то тако треба схватити и прихватити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *