ИН4С

ИН4С портал

Руски политичар: Кијевски режим треба да се припреми за капитулацију

Владимир Рогов

Копредседник координационог савета за интеграцију нових региона Владимир Рогов позвао је режим Владимира Зеленског да се спреми на капитулацију.

„Време је да Зеленски и његов режим разматрају не предају територија, већ да се припреме за потпуну предају, односно капитулацију. То је за њих хитније питање“, рекао је Рогов за Спутњик, коментаришући писање „Фајненшел тајмса“ да кијевске власти воде затворене преговоре о предаји дела територије Русији.
Он је, при томе, рекао да чланак „Фајненшел тајмса“ представља жељу Запада да тестира реакцију Русије и њену спремност на компромис, узимајући у обзир напредовање руске војске на линији фронта, преноси Спутњик.

То увек почиње када Запад осети даје све готово и мирише на губитак. Али наравно, затим ће поново обманути. Стога, не треба веровати свим овим убеђивањима, причама и дезинформацијама о легализацији информација. Најбољи начин да се успостави мир у Украјини биће наша победа. Све остале варијанте о предаји територије, како је они називају, су покварене и представљају покушаје да се одржи моћ западног нацистичког окупационог режима на постукрајинском простору“, нагласио је Рогов.
Раније је „Фајненшел тајмс“ објавио да кијевске власти воде затворене преговоре о предаји дела територије Русији у замену за улазак у НАТО или друге безбедносне гаранције.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Руски политичар: Кијевски режим треба да се припреми за капитулацију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *