ИН4С

ИН4С портал

Кривична пријава против запосленог Дома здравља у Бару због посједовања наркотика

фото: Бар инфо

Полиција је поднијел кривичну пријаву против В.Н.(36) запосленог у ЗУ Дом здравља у Бару јер су ко њега пронашли наркотике. То је саопштено из Управе полиције.

Полиција је поступала по пријави директорице Дома здравља у Бару, и пронашла у службеном возилу које дужи запослени В.Н.(36) већу количину таблета, 26 ампула Диазепам, 157 ампула Бенседин, које се налазе на листи опојних дрога психотропних супстанци, као и другог санитетског материјала, које се могу користитит за производњу опојних дрога.

„Полицијски службеници су сходно наредби суда извршили претрес стана које користи В.Н. као и претрес возила у његовом власништву. Претресом стана пронађено је 108 ампула Бенседин и 8 ампула Диазепам, док је претресом возила пронађено 30 фармацеутских таблета Диазепам, које се налазе на листи опојних дрога психотропних супстанци и биља које се може користити за производњу дрога. В.Н. је, како се сумња, у службеном и приватном возилу као и стану који користи, држао ради даље продаје укупно 265 ампула Бенседин, 34 ампуле Диазепам и 30 фармацеутских таблета Диазепам од 5 милиграма“, наводи се у саопштењу.

О предметном догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, по чијем су налогу против В.Н. полицијски службеници поднијели кривичну пријаву због сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *