ИН4С

ИН4С портал

Кркобабић  отвара јубиларни 10. Сајам за пензионере у Новом Саду

Beograd, 14.12.2020. - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabic (na fotografiji) odrzao je sastanak o nastavku obnove i rada na daljem razvoju zadrugarstva u Srbiji i AP Vojvodini, danas u Kabinetu Ministarstva za brigu o selu u Palati Srbija u Beogradu. Sastanku su prisustvovali: akademik Dragan Skoric, predsednik Zadruznog saveza Srbije (ZSS) Nikola Mihajlovic, predsednik Zadruznog saveza Vojvodine (ZSV) Radislav Jovanov i Zoran Keserovic. (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић отвориће сутра, 12.10.2024. године у 13 часова јубиларни 10. Сајам за пензионере у Новом Саду.

Традиционални сајам за пензионере под слоганом „За безбрижну старост“ одржава се овог викенда у Аули Новосадског сајма, а улаз је бесплатан.

Посетиоце ова два дана очекују еедукативни и забавни садржаји, док ће посебна пажња бити посвећена саветима лекара и превенцији болести.

На штандовима излагача, осим бројних медицинских, фармаколошких, прехрамбених и других производа намењених старијима, биће организоване и активности из области социјалне заштите, помоћи и неге у кући, здравља, едукације, волонтирања, здраве хране, спорта, рекреације и хобија, стваралаштва, путовања, осигурања и безбедности финансија, као и правне заштите.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *