ИН4С

ИН4С портал

Претежно сунчано и топло, до 26°Ц

Илустрација

У Црној Гори данас сунчано, повремено с високом облачношћу. На југу сунчано, повремено умјерена облачност. До 26 степени.

На сјеверу Црне Горе ујутру магла, током дана сунчано, повремено с високом облачношћу. Вјетар слаб, само понегдје умјерен, западни. Температура до 23 степена.

На југу сунчано, повремено умјерена облачност. Мирно и топло. Температура мора до 26 степени.

Море мало до умјерено таласасто. Маестрал углавном слаб. Температура уз обалу од 20 до 22 степена.

Наредних дана на сјеверу, ујутру магла по котлинама, а дани претежно сунчани с још мање облака него сјутра. Вјетар слаб, у уторак на планинама умјерен сјеверни. Температура без промјена.

На југу претежно сунчано. Вјетар слаб, само у уторак увече и током ноћи умјерен сјевероисточни. Ујутру свјежије, дани топли.

На Балкану сунчано с повременом појачаном облачношћу и топло. Најхладнији главни град Љубљана с 19 степени, најтоплији Атина, до 28.

У Европи под утицајем циклона с центром изнад Балтичког мора сјутра киша уз обале истог. Крајем дана јаче падавине и у Ирској. У осталим областима више сунца, с појачаном облачношћу.

На сјеверној половини континента свјежије с температуром од 10 до 20 степени, на јужној и даље топло, на Пелопонезу и до 30.

РТЦГ

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *