ИН4С

ИН4С портал

Јокић каквог нисте видели – у хокејашком дресу, предаје туђу МВП награду

Српски кошаркаш Никола Јокић, који је три пута понео титулу најкориснијег играча (МВП), никада није деловао превише узбуђено због тога што је био у центру пажње.

Међутим, у суботу увече је имао занимљиву обавезу која га је посебно обрадовала – добио је имао част да уручи МВП награду изванредном хокејашу Нејтану Мекинону, главној звезди тима Колорадо Аваланш.

Иако је Мекинон већ примио ово признање прошле године у Лас Вегасу, сада су навијачи у Денверу добили прилику да виде двојицу својих спортских хероја на истом месту, али овога пута на леду. Јокићев осмех током церемоније јасно је показао колико је уживао у том тренутку.

За ову посебну прилику, Јокић се припремио тако што је обукао дрес Аваланша, а интересантно је да је заједно са својом кћерком Огњеном већ присуствовао неколико њихових утакмица.

Такође, ова ситуација је значајна јер је Денвер први амерички град још од 1989. године који у исто време има два МВП играча – једног у хокеју, а другог у кошарци. Последњи пут када се то догодило, носиоци ове престижне титуле били су кошаркаш Меџик Џонсон и хокејаш Вејн Грецки у Лос Анђелесу.

Вредно је напоменути да је Јокић, поред титула најкориснијег играча које је освајао 2021, 2022. и 2024. године, прошле године освојио и НБА лигу са Денвером.

РТ
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *