ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић: Наша обавеза је да се боримо против повратка ДПС-а

1 min read

Милан Кнежевић (Фото: Скупштина Црне Горе)

Надам се да ће субјекти који су поникли из 30. августа учинити све да се ДПС не врати на власт било гдје у Црној Гори, казао је предсједник ДНП-а и посланик у Скупштини Црне Горе Милан Кнежевић у Беранама на сједници Координационог одбора Демократске народне партије.

На сједници је разматрана политичка ситуација у Беранама са посебним аспектом на предстојеће ванредне локалне изборе.

– То је наша обавеза и ми смо спремни да се боримо свим демократским средствима против повратка ДПС-а, и што се Берана тиче немам никакву дилему да ДПС неће бити у прилици да се врати на власт – истакао је Кнежевић.

Потпредсједник ДНП и потпредсједник Владе Милун Зоговић саопштио је да га радује кооптирање нових чланова у координациони одбор и да ће ДНП-е као и до сада бити конструктиван партнер у Беранама.

Потпредсједница ДНП-а и министарка саобраћаја Маја Вукићевић је истакла да ДНП није одговорн за ситуацију због које су заказани вандредни локални избори и потврдила да ће се одазвати позиву локалне самоуправе и ускоро посјетити Беране. Присутним члановима Координационог одбора ДНП-а у Беранама обратили су се и Саво Вучетић и Борис Боричић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *