ИН4С

ИН4С портал

НСД, ДНП, СНП и ПзП уједињено наступају на локалним изборима у Будви

1 min read

Нова српска демократија, Демократска народна партија, Социјалистичка народна партија и Покрет за промјене уједињено ће наступити на локалним изборима у Будви 17. новембра.

Како је истакнуто у саопштењу НСД-а, умјесто подјела десило се окупљање, а умјесто увреда и подметања, послата је порука јединства и напретка.

– Уједињење у знању и снази, окупљање оних који желе да Будва иде напријед, данас је уприличено код општинског одбора Нове српске демократије – Будва. Договорена је коалиција доказаних снага које једине могу да буду спона која ће коначно омогућити Будви да крене напријед и, заједно са Владом Црне Горе, развија овај град.

Деценијама уназад, грађани нас добро познају као искрене борце за добробит Будве. Ми смо гарант да је једино интерес грађана разлог због којег тражимо подршку на изборима и да смо спремни, по сваку цијену, радити на остваривању тог циља. Наша посвећеност развоју и просперитету Будве је неупитна, а кроз заједничку сарадњу можемо постићи све оно што грађани Будве очекују од нас – наводи се у саопштењу.

Додаје се да коалиција Нове српске демократије, Демократске народне партије, Социјалистичке народне партије и Покрета за промјене кроз поруке пружене руке, позитивних напора и богатог искуства не оставља дилему о томе како и колико брзо Будва мора кренути ка будућности већ од 18. новембра. Истуче се да ова сарадња представља темељ за брз и ефикаснији развој града и да је вријеме за дјела а не пусте ријечи!

– Побједничка коалиција не мијења тим већ са самопоуздањем потврђује да ће тај тим бити проширен са свима онима који желе да Будва иде напријед и који су спремни да се боре за бољу будућност овог града! Већ од сјутра, с новим партнерима и пријатељима, постаћемо много јачи, искуснији и с још више позитивне енергије него икада прије. Ова коалиција уједињено поручује да Будва ни један једини дан више не смије провести у окружењу страха, пријетњи, вријеђања и скриврених нелегалних утицаја! Нажалост, Будва се поново суочава са великом опасношћу, коју представљају двије интересне групе које желе да је заробе. Оне тренутно држе Будву у својим канџама и сада имају последњу прилику да учврсте своју власт те да нас у наредне четири године гурну дубље у свој повампирени свијет. Ми се противимо овим покушајима, одлучни да се боримо за слободу, сигурност и прави развој нашег града. Заједно ћемо стати на пут овим негативним утицајима и радити на поновном враћању Будве њеним грађанима – стоји у саопштењу НСД-а.

Како наглашавају, ДПС се са носталгијом сјећа времена када су окупирали Црну Гору и када се у Будви није знало гдје завршава град, а почиње имовина ДПС-ових шефова и када је буџет, као и данас, посматран као властити плијен.

– Други су они који данас исисавају имовину града и то раде на још опаснији начин користећи наша предузећа и послушност функционера за прање свог прљавог новца примајући свакодневно задатке из неформалних центара. Не смијемо дозволити да послије 17. новембра нико и даље злоупотребљава овлашћења, да се лажно представља и да нам се власт и даље због високог криминала и корупције суочава са кривичним пријавама како је то случај. У свом приватном животу и у раду за град и државу сви чланови ове коалиције доказали смо да знамо како Будва треба да се даље развија. Знамо и својим примјерима свједочимо шта значи одговорност. Спремни смо да већ од данас Будву поведемо ка напретку! На крају, већ од 17. новембра ћемо и личним примјерима доказати, јер смо то и у прошлости урадили, да за нас нема дилеме шта представља интерес грађана Будве и да смо спремни да по сваку цијену, уједињени на томе, радимо у наредне четири године – закључено је у саопштењу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “НСД, ДНП, СНП и ПзП уједињено наступају на локалним изборима у Будви

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *