ИН4С

ИН4С портал

Пикси: Шпанија је друга димензија у односу на Србију, ово је било добро искуство за нас

Гети

„Орлови“ су потпуно надиграни у Кордоби, доживели су тежак пораз који је могао бити много убедљивији.

„Шпанија је била одлична, а са наше стране лоше. Али кад видите квалитет на терену, Шпанија је тим који нема ниједан проблем игри, од голмана Раје до капитена Морате“, почео је Стојковић на конференцији за медије.

„Требало би да будемо реални и поштени и да кажемо да су они нека друга димензија. Далеко су технички бољи, имају брзину у игри, идеје, нису случајно прваци Европе. Ово је потпуно реална слика. Ми први пут играмо у А дивизији, са много кадровских проблема. Много играча нам је фалило, претпостављам да би другачија слика била.

Објаснио је селектор и због чега је стартер био Дејан Јовељић.

„Лука Јовић је био у плану да буде стартер, али није могао на терен због лакше повреде, па сам се одлучио за  Јовељића да не би Александар Митровић био сам у шпицу.“

Капитен Митровић је имао одличну шансу код резултата 1:0.

„У оваквим утакмицама, видите да и тим који некада има потпуну доминацију може да погреши. Имали смо ту златну шансу Митровића, да је дошло до гола, питање је како би било. Није дошло до егзекуције, а касније је било све теже и теже.“

На крају је Стојковић рекао да екипа може да научи много из овог пораза.

„Мислим да је, без обзира на пораз, ово једно добро искуство за нас. Добро је из разлога што смо дали шансу неким млађим играчима да осете како је играти против шампиона, и то су неке ствари које ће им сигурно значити. Имам утисак да је Шпанија екипа који може да направи два тима подједнаког квалитета. Једна моћна фудбалска сила, и требало би им честитати“, закључио је Стојковић.

 

Извор: РТ.РС

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Пикси: Шпанија је друга димензија у односу на Србију, ово је било добро искуство за нас

  1. Umjesto da da ostavku još davno on još mudruje. Pa sa tom drugom dimenzijom se igralo neriješeno. Da su se borili bilo bi drugačije. Švajcarce su pobijedili na igralištu manjih dimenzija i veoma lošeg kvaliteta, pa je lopta išla sporo. Stojković ne bi mogao da bude selektor u San Marinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *