ИН4С

ИН4С портал

Миловић поново предводи ДПС на изборима у Будви

Проф. др Никола Миловић предводиће листу Демократске партије социјалиста на предстојећим локалним изборима у Будви, који су заказани за 17. новембар, незванично сазнају Вијести.

Опозициони ДПС наступиће поново самостално, као и на минулим мајским изборима.

За сјутра су заказане сједнице општинског и извршног одбора те партије у Будви, који ће се изјаснити о томе ко ће ДПС предводити на поновним изборима. Миловић је, како незванично сазнајемо, једини какндидат који је предложен.

Подсјећамо, ДПС је на локалним изборима 26. маја наступио са листом кандидата за одборнике у локалном парламенту под називом “Будва може боље!”, предвођен Миловићем.

ДПС је освојио седам одборничких мандата, чиме су повећали подршку грађана. У тој партији очекују да ће на новембарским изборима, судећи по, како су незванично казали, катастрофалном стању у коме се Будва налази због неефикасне локалне управе, лоше туристичке сезоне, комуналног хаоса и нереда који су обиљежили љето са дивљим локацијама на шеталиштима, добити још већу подршку грађана и бити кључни чинилац за формирање будуће градске управе.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *