ИН4С

ИН4С портал

Демократе Никшић: Градом никада више неће управљати преваранти, криминалци и клептократе

1 min read

Демократе, лого

Сва апсурдност испразне писаније оних који су 30 година вршили власт у Никшићу и Црној Гори, огледа се у тражењу мана рјешењима за псе луталице и депонију Мислов до — проблемима које 30 година нијеси били способни да ријеше, саопштили су из Демократске Црне Горе Никшић.

„Ипак, јасно нам је да партију, која је све подредила дјеловању против града и грађана, боле резултати власти, чију окосницу чине Демократе, јер смо за три године показали сву њихову неспособност у протеклих 30.Прљаву кампању засновану на лажима и подметањима смо разоткрили, као што смо открили велики дио злоупотреба које су починили док су били власт“, истакли су из Демократа.

Како су додали, „иако нису били у стању да рјешавају проблема и остваре резултате на побољшању квалитета живота грађана, били су изузетно способни да напуне сопствене џепове и џепове својих кумова и пријатеља“.

„Тако имамо бивше предсједнике Општине из редова ДПС-а — Веселина Грбовића и Драгана Перовића, од којих је први разоткривен да је незаконито стрпао у џеп 30.000 евра, а други правоснажно осуђен за кривично дјело са елементима корупције. Да не помињемо бившег директора Водовода, који је за три године појео и попио 100.000 евра, док је у предузећу направио дуг од три милиона еура. У свим јавним предузећима, као и у финансијама Општине затекли смо сличну ситуацију — пустош“, нагласили су из ДЦГ, па наставили:

„Наравно, садашњи одборници ДПС-а ограђују се од партијских другова за које су гласали и које су бирали у Скупштини и покушавају да замажу очи грађанима да су нешто бољи него што су били прије ри године кад су им кампању радили и финансирали њихови власници и послодавци — Зоран и Петар Лазовић, Љубо Миловић, Радоје Звицер, Весна Меденица, Миливоје Катнић, разни Тигрови и власници другиј псеудонима на Скy апликацији“, навели су из Демократа.

За крај су додали:

„На срећу, грађани Никшића нису наивни да повјерују у лажи и подметачине које ДПС свакодневно експлоатише, већ ће им на изборима још једном поручити да преваранти, криминалци и клептократе више никада неће управљати градом“, закључили су из ДЦГ Никшић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *