ИН4С

ИН4С портал

НСД склопио коалицију са Новом Будвом

Будвански одбор Нове српске демократије (НСД) закључио је данас коалицију са “Новом Будвом”.

Како је саопштено из НСД, закључена је коалиција са групом грађана “добро познатој јавности по програму Будве коју сви волимо, дакле аутентичне Будве и промоције њеног културног, историјског, географског и сваког другог идентитета”.

„Потписници очекују да се та сарадња у блиској будућности додатно продуби јер су стране потпуно сагласне да Будва мора напријед, уз позитивну кампању, достојанствен и поштен начин учествовања у кампањи и сваком јавном наступу. Са потписивања коалиције послата је порука да ће Будва већ од 18. новембра, уједињено са партнерима из Владе Црне Горе, кренути да реализује велике инфраструктурне, културне и друштвено корисне пројекте”, наводи се у саопштењу и додаје:

“Послата је и порука да мудри људи који воле Будву, као и данас, увијек нађу најбољи договор за свој град као и да све већи број становника Будве значи и да они очекују помирење, договор, уједињавање најпаметнијих а све на корист што бржег напретка као и рјешавања нагомиланих проблема. Нова српска демократија и Нова Будва, од данас заједно са осталим учесницима велике коалиције, гарантују сигурну побједу и да грађани могу бити сигурни да њихов глас иде за будућност Будве а не за враћање у прошлост и отварање могућности да се врате снаге које су Будву ставиле под вођство ДПС – СДП или неких других, новоформираних, организованих група”, закључује се у саопштењу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *