ИН4С

ИН4С портал

ФУНК радионица: Алумни приче са Душаном Ковачевићем

1 min read

Радионица Алумни приче са Душаном Ковачевићем биће одржана у сриједу 23. октобра у 19 часова, у холу техничких факултета у Подгорици, као дио овогодишњег Фестивала умјетности, науке и културе – ФУНК, организованог поводом јубилеја Универзитета Црне Горе. ФУНК радионица која се уједно реализује у оквиру Erasmus + пројекта AL4Life пројекта, представља прилику за студенте и алумнисте Универзитета да чују инспиративне приче и лекције из свијета филма и позоришта.

Душан Ковачевић, алумниста је Факултета драмских умјетности, познат по свом изузетном доприносу свијету филма и позоришта. Ковачевић, као свестрани умјетник и сценариста, подијелећw анегдоте из свијета филма и позоришта, које носе важне лекције о тимском раду, сналажљивости, импровизацији и вјештини прихватања непредвиђених ситуација.

Догађај носи посебан значај кроз своју улогу у подстицању ангажовања заједнице („Гивинг то Цоммунитy“). Ова иницијатива има за циљ да мотивише и инспирише алумнисте да се активније укључе у живот и рад Универзитета, допринесу својим искуствима и знањем, те створе осјећај заједничког поноса и припадности. Ковачевићево присуство и учешће у овом пројекту симболизује важност међугенерацијске сарадње и одржавања везе са академском заједницом.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *