ИН4С

ИН4С портал

Ухапшен возач који је аутомобилом ударио дете на Новом Београду, па побегао са места несреће

1 min read

Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

Полиција је ухапсила возача аутомобила који је ударио десетогодишњег дечака на Новом Београду и побегао са места несреће, саопштило је Министарство унитрашњих послова.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, Интервентне јединце 92, Полицијске станице Нови Београд и Управе саобраћајне полиције, у сарадњи са Трећим основним јавним тужилаштвом, ухапсили су возача М.М. (1990) због постојања основа сумње да је синоћ извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, пошто је на Новом Београду под дејствома алкохола изазвао саобраћајну несрећу, а потом својим аутомобилом ударио у десетогодишње дете и побегао са места несреће, наводи се у саопштењу МУП-а.

Такође, ухапшен је и сувозач С.Ј. (2002) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела, саопштено је из МУП-а.

М.М. се сумњичи да је управљајући возилом „ауди“ под дејством алкохола у организму (1,33 промила) вечерас око 20.25 часова, на углу улица Душана Вукасовића и Јурија Гагарина, најпре прошао на црвено светло семафора, изазвао саобраћајну незгоду са путничким возилом ударивши у ово возило, а потом ударио и оборио десетогодишње дете које је стајало на разделном острву поред семафора.

Након тога М.М. и С.Ј. су пешице побегли. брзо их је полиција пронашла и ухапсила.

Дете је превезено у Ургентни центар са тешким повредама.

По налогу Трећег основног јавног тужилаштва осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени овом тужилаштву.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *