ИН4С

ИН4С портал

Избјегавати долазак у Клинички центар аутомобилима

1 min read

КЦЦГ

Из Клиничког центра Црне Горе сопштили су да су почели радови на уређењу круга, па апелују на све оне који ће долазити у ову здравствену установи да не користе лична возила већ средства јавног превоза.

Апел се односи и на запослене.

“Од понедјелјка, 21. октобра, започели су радови на уређењу круга КЦЦГ, због чега је измијењен режим саобраћаја као и ограничено кретање возила на појединим дионицама унутар круга. Завршетак радова планиран је до половине децембра ове године”, саопштили су из КЦЦГ.

Наглашавају да је за несметано извођење радова веома важно да се сви прилагоде новонасталој ситуацији и на најмању могућу мјеру да се сведе употреба приватних возила за долазак у КЦЦГ.

“Молимо за сарадњу све црногорске грађане, који ће из било ког разлога долазити у КЦЦГ док трају радови, што се односи и на наше запослене, да не користе лична возила већ средства јавног превоза”, поручили су из КЦЦГ.

Подсјећају да се пројекат реализује на основу Споразума о пословно-техничкој сарадњи између Главног града Подгорица и КЦЦГ.

Радови ће се изводити фазно по дионицама, а уређење наведеног простора изводиће градска предузећа и Заштита простора Црне Горе д.о.о.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *